Select your timezone: Select
Betsoup

Ηρακλής v Κέρκυρα

02/01 17:15
Added 2017/01/31 23:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ηρακλής v Κέρκυρα (Αποδόσεις Αγώνα) @2.500 6/10 -6.00

Νέος μήνας, νέο πλάνο, ξεκινάμε από την πρώτη μέρα και όχι από την έβδομη που κάναμε τον Ιανουάριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά για τις 2216 επισκέψεις, που το τωρινό κείμενο θα μπούμε στην πρώτη επτάδα.

Σαν στήλη αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συγκεκριμένη στήλη MOST VIEWED αφού είναι ο καθρέπτης αν γινόμαστε αποδεχτεί ή όχι. Μην ανησυχείτε για όσους λέτε ότι πρέπει να τιμωρηθώ. Η στήλη μου και προσωπικά εγώ δεν θέλουμε κάποιο δώρο του διαγωνισμού, απλά θέλουμε να γράφουμε. Αυτό αγαπάω, αυτό κάνω από το 1998 που γνώρισα το Στοίχημα. Σας το έχω πει να μάθουμε να παίζουμε σωστά και αν γίνει αυτό θα έχουμε τόσα κερδισμένα δελτία που θα πάρουμε τα συγκεκριμένα δώρα.
Απλά ευχαριστούμε το prognostika.net που μας αφήνει να γράφουμε, τις σκέψεις μας, το πλάνο μας και γενικά να μοιραζόμαστε στοιχεία από την εμπειρία μας.

Μην φοβάστε να γράφετε από μία λέξη μέχρι 1000 λέξεις.
Μελετήστε, φτιάξτε πλάνο, πηγαίνετε στο facebook PrognostikaGr διαβάστε το κείμενο σας και κάντε το κοινοποίηση. Να το δουν οι φίλοι σας, ώστε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο να έρθει στην παρέα μας.
ΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ

Ο τίτλος τα λέει όλα, ένας τελικός ακόμα και φυσικά αφορά την ομάδα του Ηρακλή. Όχι, πως η Κέρκυρα έχει σωθεί, αλλά η καυτή πατάτα την έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επιλέξαμε τον Ηρακλή με την Λάρισα, παρ' τι το χάσαμε η ομάδα του Ηρακλή έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο στο β μέρος. Άξιζε να πάρει την νίκη, ελπίζουμε η τύχη να τους βοηθήσει τώρα.

Ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια να σκεφτεί την κούραση, θέλει νίκες σε οποιαδήποτε έδρα. Το γνωρίζει ότι αν κερδίσει ξεπερνάει την Βέροια, τον Λεβαδειακό και θα είναι ένα πόντο πίσω από την Λάρισα. Ο Παντελίδης θα είναι τυχερός, θα έχει και νέες προσθήκες όπως ο Μπασάκος από τον Ατρόμητο. Αν υπολογίσουμε ότι ο Αργεντίνος Περόνε θα είναι έτοιμος, τότε το επιθετικό κομμάτι θα έχει καλύτερη παρουσία. Με την Λάρισα έπαιξε με επιθετικό τον Πασα, ο οποίος είναι δεξί χαφ και πολύ κοντός. Το γνωρίζουμε ότι το 2.50 είναι κάπως πετσοκομμένο, αλλά παίρνουμε την ευθύνη της επιλογής.

Η Κέρκυρα απεναντίας έχει ένα από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, ο οποίος αδίκησε την καριέρα του τα τελευταία χρόνια. Εκτός έδρας δεν είναι κανένα φόβητρο 1-2-5,έχει 17 βαθμούς, αν χάσει εκτός έδρας δεν θα τους πουν και τίποτα.
Εκτίμηση : Θα ποντάρουμε άσσο σε μια καλή τιμή 2.50 απόδοση, η οποία δεν λέει την αλήθεια. Απλά για Ελληνικά δεδομένα αξίζει το 2.50 γιατί υπάρχει καλύτερο κλίμα, εντός έδρας παίζει και το κίνητρο είναι με τον Ηρακλή. Αν κερδίσει βάζει από κάτω αντιπάλους και το άγχος το δίνει σε αυτούς. Ο Ηρακλής έχει φανέλα, έχει ιστορία, απλά τώρα δεν έχει διοίκηση.

Στην ανάλυση μου Ηρακλής - Λάρισα που ανέβασα στο ζευγάρι Ταραγόνα - Ουέσκα, αφού δεν με άφηνε το πρόγραμμα να ποντάρω, εξήγησα κάτι για να ανατρέψει το κλίμα.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PROGNOSTIKA.NET διαβάσατε τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής στο αγωνιστικό τμήμα και με προσθήκες συγκεκριμένων ατόμων. Και όμως γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού γεγονότος, ο γενικός αρχηγός Καρδοβασίλης έδωσε λάθος ενδεκάδα στον διαιτητή και αν δεν το έλεγαν οι δημοσιογράφοι θα είχαμε αφαίρεση βαθμών. Και όμως από την στήλη μας και το site πριν τον αγώνα αναφέραμε το γεγονός ότι πρέπει να αλλαχθεί.

Σαν πρώτο κείμενο το γράφω και το αναφέρω ξανά. Αν είμαστε σε θέση που κερδίζουμε δώρο, όποιος χρήστης το θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για μιλήσω στην εταιρεία prognostika.net να σας το στείλει!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)