Select your timezone: Select
Betsoup

Γκενκ v Οστάνδη

01/31 21:45
Added 2017/01/31 16:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ακριβές Σκορ @7.500 6/10 -6.00

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!

Η μελέτη ξεκινάει από το ρεπορτάζ, το οποίο λέει ότι η Γκενκ ενδιαφέρετε για τον θεσμό και έχει πάει αρκετές φορές τελικό. Η φόρμα είναι υπέρ της, κάτι που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι που έβαλε γκολ. Αν λήξει 1-1 το παιχνίδι θα πάει σε παράταση και πέναλτι. Ένα άλλο στοιχείο που θα μας βοηθήσει στην προσέγγιση του παιχνιδιού είναι ότι η Γκενκ θα μπει δυνατά να σκοράρει, ενώ η Οστάνδη μετά το πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο σαραντάλεπτο, θα μπει πιο διαβασμένοι. Θα προσπαθήσει να σκοράρει, τουλάχιστον για να πάει το παιχνίδι παράταση. Όμως η Γκενκ έχει την εμπειρία και το κίνητρο να κάνει το κάτι παραπάνω.

Οι δύο προπονητές θα είναι αρκετά διαβασμένοι, με το πάθος να παίζει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Νo Bet : Σε καμία περίπτωση η τιμή του άσσου 1.73 δεν λέει την αλήθεια, ο αγώνας είναι ένα βήμα πριν το τελικό και η Οστάνδη δεν θα κατεβεί με κατεβασμένα τα χέρια. Απλά επειδή πιστεύουμε ότι το κίνητρο, η έδρα και η φόρμα είναι υπέρ του γηπεδούχου θα πάμε με ρίσκο στο τελικό σκορ 2-1 (13.00 απόδοση).

Bet tips : Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, σαν στήλη προσπαθούμε να ερεθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού σας και να σας δώσουμε νέα στοιχεία στο ποντάρισμα σας. Όταν παίζουμε σκορ, είναι σαν να παίζουμε ΤΖΟΚΕΡ, γι΄ αυτό επειδή πρέπει να σεβόμαστε τα λεφτά που ποντάρουμε, τότε ή τα παίζουμε μονά αποδεκτά ή σε σύστημα 1-2-3 ή 2-3-4. Ποτέ δυάδες ή παρολί.

ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ BOOKMAKER! Αφού μπορούμε, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα όπλα μας.

Καλό μήνα από αύριο, θέλω όλοι οι tipsters να δείτε σε τι απόδοση ποντάρατε τον Ιανουάριο, τα εύστοχα φαίνετε στην καρτέλα σας και να δείτε τα χαμένα σημεία σε τι απόδοση ήταν. Για παράδειγμα αν ποντάρετε 2.90, τα εύστοχα ήταν 2.05 και τα χαμένα 3.20, τότε πρέπει τον Φεβρουάριο να κυμανθείτε κατά μέσο όρο αποδόσεων στο 2.20 - 2.75. Τουλάχιστον για αρχή, γιατί έτσι θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσετε ένα σημείο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)