Select your timezone: Select
Betsoup

Ντάλας Μάβερικς v Κλίβελαντ Καβαλίερς

01/31 03:30
Added 2017/01/31 01:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Κλίβελαντ Καβαλίερς (-5.5) (Επιπλέον χάντικαπ 1/2 πόντου) @1.950 6/10 -6.00

Φουλ στο τρίποντο και από τις δύο ομάδες.

Ντάλας Μάνερικς - Κλέβελαντ Καβαλιες 2 (-5.5 πόντων) 1.95 απόδοση.

Από back to back παιχνίδια και οι δύο ομάδες, σημαντικές νίκες και για τους δύο. Οι Ντάλας έκαναν σπουδαίο διπλό στους Σπερς στο τέλος, οι δε Καβαλίερς κέρδισαν με σχετική άνεση. Θεωρώ πως αρχίζουν σιγά σιγά και βρίσκουν τα πατήματα τους οι πρωταθλητές. Το Ντάλας είναι μια έδρα που επιβάλλεται να περάσουν η παρέα του Λεμπρο., αν θέλουν να διορθώσουν και την κακή φήμη που έχουν κάνει στη Δύση, γνωρίζοντας 4 στις 6 ήττες στην τελευταία περιοδεία τους. Δεν θα έχουν τον Κέβιν Λοβ απόψε , ο οποίος έχει τα θεματάκια του στη μέση αλλά δεν θεωρώ πως πρόκειται για κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί και ειδικά με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Από την άλλη οι Ντάλας θα στερηθούν δύο από τους τρεις γκαρντ.

Όπως γράφω στον τίτλο θα πέσει πολύ τρίποντο, για όσους θέλουν να ρισκάρουν ας πάνε σε over πάνω από 200 πόντους. Όπως έξυπνο ποντάρισμα είναι το double double του Λεμπρ'ον Τζειμς που το έχουν στο 1.66.

Εκτίμηση : Θα πάμε με τους πρωταθλητές, έχει το μέταλο να περάσει από τέτοιες έδρες, αν βγουν τα τρίποντα το 5.5 πόντους θα βγει πιο άνετα από το 1.95 που δίνει. Οι αποδόσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις αποδόσεις του ποδοσφαίρου. Αν παίξει το μπάσκετ που παίζουν τελευταία το 1.95 είναι σαν να παίζουμε 1.30 σε αγώνα μπάλας. Ιδίως αν δούμε εμφάνιση στην άμυνα όπως απέναντι με τους Θάντερ, δέχθηκε μόλις 91 πόντους.

Ο Ιανουάριος δεν ξεκίνησε καλά για τους Καβαλίερς, αλλά πιστεύουμε να κλείσει θετικά με συνεχόμενες νίκες. Το κατάλληλο σημείο, ο κατάλληλος αντίπαλος για να δούμε μια καλή νίκη εκτός έδρας. Απλώς το χάντικαπ θέλει και μια δόση τύχης στο μπάσκετ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)