Select your timezone: Select
Betsoup

Παναθηναϊκός v Ολυμπιακός

01/30 21:00
Added 2017/01/30 13:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ολυμπιακός (+4.5) (Επιπλέον χάντικαπ 1/2 πόντου) @2.000 6/10 -6.00

Φλετος θα αναμετρηθούν πάνω από 8 φορές λένε οι ειδικοί. Σίγουρα το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στην ομοιογένεια το γνωρίζουμε εξ αρχής, αλλά και το νέο μοτίβο του Παο με τον Πασκουάλ στο πάγκο. Ήδη φένετε η δουλειά που κάνει, απλά θέλει χρόνο. Αυτό που έχει ο Ολυμπιακός το ζηλεύουν πολλές ομάδες, ίδιος πάγκος, 2 νέοι παίκτες το καλοκαίρι και απλά προσθέτουν παίκτες στην διάρκεια αν χρειάζεται. Απλά το θέμα σε αυτά τα ματς είναι και το timing. Στο πρώτο ματς που έληξε +22 πόντους στον Ολυμπιακό το κλίμα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ τώρα είναι προς τον Παναθηναικό, αφού το απέκλεισε στο κύπελλο στο Σεφ και κέρδισε την Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Εντάξει το ματς με τον Ερυθρό ήταν δύκολο, αφού οι Σέρβοι έχουν κτίσει ένα μεγάλο σερί νικών. Το θέμα είναι η ήττα από το Μιλάνο για τους Πειραιώτες και ο αποκλεισμός από το κύπελλο από τους Πράσινους πόσο θα παίξει το ρόλο του σήμερα.

Σίγουρα η απόδοση του διπλού είναι ελκυστική, αλλά επειδή οι Πράσινοι δεν θα το αφήσουν έτσι, η μεγάλη ήττα στο πρώτο ματς πόνεσε, θα προσπαθήσουν να κερδίουν δεύτερη συνεχόμενη φορά για φέτος. Γι' αυτό επιλέγουμε το αβάτζο τον 4.5 πόντων υπέρ του Ολυμπιακού, ώστε και σε μια μικρή νίκη του Παναθηναικού να είμαστε μέσα. Θα μου πείτε γιατί δεν στρέφουμε το ενδιαφέρον προς τα αριστερά. Γιατί πολύ απλά φίλοι μου το Στοίχημα είναι ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΩΝΑ και αριστερά δεν συμφέρει εμάς αλλά τον book.

Περιμένουμε αντίδραση από δεξιά, μπορεί και να βγει, αλλά αν δεν βγει τουλάχιστον να είναι μικρή η ήττα για να πληρωθούμε.

Πάντως για πρώτη φορά ο Παναθηναικός δεν έχει προβλήματα, όλα κύλησαν καλά, με τους παίκτες του Πασκουάλ ετοιμοπόλεμους. Αντίθετα ο Σφαιρόπουλος είχε απουσίες στην προπόνηση, ακόμα δεν ξέρουμε πως θα κατεβούν. Σπουδαία τακτική και από τους δύο περιμένουμε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)