Select your timezone: Select
Betsoup

Λας Πάλμας v Βαλένθια

01/30 21:45
Added 2017/01/30 13:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 +6.30

Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Ισπανία και η Λας Πάλμας με τον αέρα τον 7 βαθμών, θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Βαλένθια, που επιτέλους έχει ξεκολήσει από την ζώνη του υποβιβασμούς. Δεν έχει κάνει κανένα τρομερό πράγμα, είναι ένα βαθμό πιο πάνω από την επικύνδυνη ζώνη.

Πάμε στι πρώτο κομάτι ενός παίκτη του Στοιχήματος που μελετάει σωστά, είναι η φόρμα των ομάδων. Φυσικά μετά την μελέτην του βαθμολογικού πίνακα που κάναμε πιο πάνω. Η Λας Πάλμας έχει 1-3-1 και η Βαλένθια 2-2-2. Η έπιλογή μας έχει σχέση με goal γιαυτό πρέπει να δούμε τι κάνουν στα τελευταία έξι ματς. Η γηπεδούχος πέντε under, ενώ ο φιλοξενούμενος πέντε over. Δεν φτάνει αυτό το στοιχείο και βλέπουμε την εικόνα τους γενικά φέτος, εντός και εκτός αντίστοιχα για τις συγκεκριμένες ομάδες.

Η Λας Πάλμα έχει ισχυρή έδρα χωρίς ήττα 5-5-0 με 10 over και 9 under, ενώ οι νυχτερίδες 3-2-5 με 13 over! Μάλιστα η Βαλένθια έχει 15 στα 18 goal-goal.

To δεύτερο στοιχείο είναι η απόδοση. Πολύ καλά διαβασμένος ο book δίνει ελαφτά αουτσαιντερ την Βαλένθια με 2.70. Αν η απόδοση ήταν άνω του 3.00 θα ποντάραμε Βαλένθια. Τώρα θα πάμε σε πιο ήρεμη επιλογή goal εκατέρωθεν και over.

Ένα στοιχείο ενδιαφέρον στην παράδοση δεν είναι τόσο η υπεροχή της Λας Πάλμας 18-6-7, αλλά ότι τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια έληξαν 2-3 γκολ. Αυτό περιμένουμε να μπουν γκολ, αλλά και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο γύρο έληξε 2-4 υπέρ της Λας Πάλμας, κάτι τέτοιο θέλουμε και σήμερα.

Πριν κλείσουμε την ανάλυση μας, θέλουμε να σταθούμε και στο κλίμα που επικρατεί στα δύο στρατόπαιδα. Μετά τις δύο νίκες της Βαλένθια, υπάρχει αισιοδοξία, συσπείρωση και θέληση για μια εκτός έδρας νίκη. Αντίθετα η Λας Πάλμα έχει προβλήματα, μουρμούρες και θέματα απειθαρχείας που ανακάλυψε ο προπονητής της. Ζήτησαν συγνώμη οι συκγεκριμένοι ποδοσφαιριστές, απλά περιμένουμε την αντίδραση του συνόλου στο γήπεδο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)