Select your timezone: Select
Betsoup

Ταραγόνα v Ουέσκα

01/28 19:00
Added 2017/01/28 14:20 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ταραγόνα v Ουέσκα (Αποδόσεις Αγώνα) @2.050 6/10 -6.00

Στις 13:44 πόνταρα αγώνα που ξεκινάει 15:00 και δεν με άφησε λόγω ότι ξεκινάει σε λιγότερο από ώρα. Ηρακλής - Λάρισα. Τον έχω βάλει σαν παρολί με τις δύο ισοπαλίες φίλοι της στήλης μου. Ακόμα και τώρα η ώρα είναι 13:55 και δεν με αφήνει να το ποντάρω. Εγώ επειδή σέβομαι την δουλειά μου και κάθε tipster το βάζω το κείμενο μου σε άλλο ζευγάρι άσχετο, απλά να μην χαθεί το κείμενο.

Σεβασμός στους tipsters, σεβασμός στο κόπο του κάθε tipster που γράφει

Ηρακλής - Λάρισα 1 (2.55)

Παίρνουμε την ευθύνη προσωπικά και πάμε να μπλέξουμε σε ζευγάρι Ελληνικού πρωταθλήματος. Δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να σωθούν, θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Ο Ηρακλής για πρώτη φορά πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού μεν κέρδισε εκτός έδρας, αλλά πήρε προσωρινά τους τρεις βαθμούς. Όλα θα εξαρτηθούν από το πάθος που θα βγάλουν οι παίκτες των δύο ομάδων. Πάντα ο γηπεδούχος έχει ένα προβάδισμα, αλλά θα έχει και το άγχος. Αν παίξει τόσο δυνατά και έξυπνα όπως με την Βέροια έχει ελπίδες.

Τι θέλω να πω, μπήκε στο α μέρος για την ισοπαλία (επιλέχθηκε από την τρομερή ομάδα Βet Hunters) και ο στόχος ήταν να κτυπήσει στο 65 λεπτό και μετά. Εκεί έκανε τις αλλαγές, άλλαξε θέσεις σε παίκτες και μέχρι να καταλάβει η Βέροια το τακτικό κομμάτι του Ηρακλή (ο Λεοζίνιο έμπαινε σαν χαφ και όχι σαν επιτελικός) μπήκαν τα γκολ. Τώρα θα κοιτάξει να βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που κάνει συχνά (βάζει πρώτος γκολ), αλλά και το μηδέν στην άμυνα. Αν δείτε τα στατιστικά, ο Ηρακλής μπορεί να είναι τελευταίος, αλλά δεν είναι το ίδιο ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα. Όλοι οι προπονητές είπαν ότι η εικόνα του Ηρακλή δεν συμβιβάζει με τους βαθμούς.
Σίγουρα αυτό το παιχνίδι ήταν απλό να το πάρει η διοίκηση με απλές κινήσεις τακτικής. Να πλαισιώσει παλιούς παίκτες σε θέσεις καίριες (Ζήφκας Γενικός Αρχηγός, Χάγκαν Τεχνικός Διευθυντής, Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος Παπαιωάννου), να ζητήσει διοίκηση πρωτοδικείου οι απίθανοι Καγιούλης – Παπαθανασακης και γενική τιμή εισιτηρίου το ελάχιστο ποσό που αφήνει η Λίγκα 5€ ή 8€, όσο είναι. Μετά το τρίποντο εκτός έδρας, οι βαθμοί που γύρισαν και ένα κλίμα με θετική αύρα, το 2.55 θα ήταν το δώρο του αιώνα.
Τώρα το επιλέγουμε και βασιζόμαστε στην τακτική του Παντελίδη και στο πάθος των παικτών του Ηρακλή. Πάντως είναι κρίμα με 2-3 κινήσεις πως το 2.55 θα φανταζόταν σαν 1.30.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)