Select your timezone: Select
Betsoup

Εϊμπαρ v Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

01/28 19:30
Added 2017/01/28 14:07 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.250 6/10 -6.00

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σήμερα στο Ειμπαρ εναντίον της Λα Κορούνια με την παρουσία του Βάσκου Γκαριτάνο. Τα φώτα θα πέσουν πάνω του, αφού είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κόσμου του Ειμπάρ. Μαζί πριν 3 χρόνια ανέβηκαν κατηγορία.

Το Ειμπαρ είναι πιο άνετο με 26 βαθμούς, ενώ η Λα Κορούνια έχει μόλις 19 πόντους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσει, κάτι που το δείχνει εκτός έδρας έχοντας (0-5-5) πέντε ισοπαλίες. Δεν έχει κερδίσει ακόμα, η έδρα του Ειμπαρ είναι δυνατή (5-2-3) και δεν θα πει όχι στον ένα πόντο. Ο κόσμος φυσικά δεν θα χαλαστεί, απεναντίας θα χαρεί αν ο Γκαριτάνο σώσει την ομάδα. Απλά βάζουμε και αυτό τον παράγοντας στην μελέτη μας, ότι δεν θα υπάρχει εχθρικό κλίμα.

Ένα άλλο στοιχείο για το Ειμπαρ ότι δεν θέλει την ήττα είναι οι δύο απανωτές ήττες από Μπαρτσα και Ατλέτικο στο κύπελλο. Το 4-0 που έχασε από την Μπαρτσελόνα δεν λέει την αλήθεια, είναι πολύ βαρύ, ήρθε και ο αποκλεισμός που περιμένανε και τώρα θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Φυσικά δεν ξεχνάμε το πάθος που θα βγάλει η Λα Κορούνια, αφού θέλει να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος όσο πιο δυνατά μπορεί, να μαζέψει πόνους και να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Μάλιστα η Λα Κορούνια εκτός από τις πέντε ισοπαλίες εκτός έδρας έχει και πέντε σερι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα βασιστεί στην άμυνα της και ότι προκύψει στην επίθεση. Στον πρώτο γύρο κέρδισε η Λα Κορούνια 2-1.

Στο δια τάυτα, αν δούμε ότι το Ειμπάρ φέρνει αρκετά under και πολλά no goal τελευταία, σε συνδυασμό με τις πολλές ισοπαλίες της φιλοξενούμενης, τότε η ισοπαλία φαντάζει πιθανή. Δεν θα χαλάσει κανέναν, θα συνεχίσουν τις πορείες τους και η γνώμη μου είναι η Λα Κορούνια δεν θα έχει πρόβλημα στο τέλος αν παίζει τόσο δυνατά στην άμυνα της.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)