Select your timezone: Select
Betsoup

Παλέρμο v Ίντερ

01/22 16:00
Added 2017/01/22 14:49 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @2.100 6/10 -6.00

Δύο ομάδες με διαφορετικές πορείες και φόρμα. Η Ίντερ στην 6η θέση, θέλει να μπει στην πεντάδα, ενώ το Παλέρμο κάτω από την ζώνη με -8 πόντους.

Το Παλέρμο δεν έχει νίκη εντός έδρας 0-1-8, ενώ έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι ματς. Μάλιστα δέχετε 2.1 γκολ τελευταία, ενώ έχει 10 over και 10 under.

H Ίντερ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με πέντε συνεχόμενες νίκες με 11 γκολ, δηλαδή βάζει 2.2 γκολ. Σε 20 αγώνες φέτος έχει 13 over.

Το γνωρίζουμε ότι για να βγει over μπορεί να χρειαστεί να βάλει 3 γκολ, έχει μια δυσκολία το σημείο. Για την νίκη δεν νομίζουμε να έχει πρόβλημα, είναι ανώτερη με καλύτερη φόρμα από τον αντίπαλο.

Η παράδοση δεν είναι τόσο καλή για την Ίντερ 2-4-2, ούτε και για over, απλά πιστεύουμε πολύ στο timing. Έχει τρία συνεχόμενα over η Ίντερ με δύο τριάρες μάλιστα. Θα γίνει μεγάλη μάχη φέτος για τις 5 πρώτες θέσεις, μία ομάδα που θα διεκδικήσει είναι η Ίντερ. Αν θέλει πράγματη να είναι πρέπει τέτοια ματς σαν το Παλέρμο να τα κερδίζει και με άνεση.

Ένα άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην επιλογή μας είναι ότι έχουν 5 στα 6 goal-goal. Αυτό το λέμε γιατί αν βάλει γκολ το Παλέρμο τότε το σημείο το έχουμε με το παραπάνω. Η άμυνα τΟΥ Παλέρμο έχει πρόβλημα, αυτό το είδαμε και με την Σασουόλο 4-1. Ο προπονητής του γηπεδούχου ζήτησε παίκτες, η διαφορά μεγαλώνει από την Έμπολι, ήδη είναι τρία παιχνίδια πίσω. Πάντως η συγκεκριμένη τριάδα Παλέρμο, Κροτόνε και Πεκάρα δεν θα έχουν τύχη για φέτος.

Πάντως σε αποδόσεις άνω του 2.00 αξίζει να ρισκάρουμε, παρ΄οτι έχουμε δύο επιλογές να υπερασπιστούμε. Πάντα θέλει τύχη γιατί μπορεί να βγει διπλό αλλά όχι over. Η επιλογή είναι δικιά σας, εγώ σας παρέθεσα τα δεδομένα του ζευγαριού μακάρι να βγει.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)