Select your timezone: Select
Betsoup

Κιέβο v Φιορεντίνα

01/21 19:00
Added 2017/01/21 11:59 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2.5 (Over/Under 2.5 Γκολ) @2.100 6/10 +6.60

Όταν επιλέγουμε ένα over έχουμε 50% πιθανότητα επαλήθευσης, ενώ όταν ποντάρουμε ένα σημείο 33%. Σίγουρα θέλει και τύχη, γιατί η επιλογή μας βασίζεται στα στατιστικά των δύο ομάδων και το ένστικτο. Για να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες.

Το Κίεβο έχει 4 στα 4 over και όλα ήταν goal-goal. Είναι στην μέση της βαθμολογίας, δεν έχει άγχος αφού από την σωτηρία έφυγε 15 βαθμούς και παίζει ελεύθερα. Το θετικό είναι ότι σκοράρει, κάτι που ελπίζουμε να κάνει σήμερα, αφού έχει 3 συνεχόμενες ήττες.

Η Φιορεντίνα κέρδισε την Γιουβέντους και κάνει μια προσπάθεια να μπει στην 5άδα. Αν δούμε ότι έβαλε και 3 γκολ στην Νάπολι, τότε είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να σκοράρει στην προβληματική άμυνα της Κίεβο. Υπάρχει μια αναταραχή στις τάξεις τον Βιόλα με την πιθανή πώληση του Καλινιτς στην Κίνα, αλλά έχει το υλικό για να σκοράρει.

Δεν επέλεξα συνδυασμό με goal - goal γιατί μου αρκεί η απόδοση του 2.10. Μόνο όταν είναι κάτω του 1.80 επιλέγω κάποιον συνδυασμό.

Η παράδοση είναι υπέρ της Φιορεντίνα 2-2-4, με 3 μόλις over. Πάντως όταν βγαίνει over τα goal είναι εκατέρωθεν. Η επιλογή δεν είναι εύκολη, γι' αυτό και η τιμή του είναι αουτσαιντερ, απλά στηριζόμαστε στην εικόνα τον δύο ομάδων την δεδομένη χρονική στιγμή. Η Φιορεντίνα εκτός έδρας έχει τα περισσότερα over, επτά σε εννιά αγώνες και 17-17 γκολ. Νομίζω με λίγο τύχη το 2.10 στο over έχει πιθανότητες να βγει. Θα μπορούσε κάλιστα να μας το έδινε 1.95. Αν υπολογίσουμε και τις απουσίες της Κίεβο (Μπίρσα, Κατσιατόρε, Σπόλι, Ραντοβάνοβιτς), τότε έχοτμε ελπίδες. Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου οι πιθανότητες ξεκινούν με 50% επαλήθευσης. Αν προσθέσουμε και την φόρμα της Φιορεντίνα και τα over που βγάζει, τότε μεγαλώνουν πιο πολύ οι πιθανότητες για το over. Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν και να πάνε με σημείο το διπλό έχει τύχες.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)