Select your timezone: Select
Betsoup

Μπαρνέτ v Νιουπορτ

01/21 17:00
Added 2017/01/21 11:41 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @1.909 6/10 -6.00

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο αφού δείχνουν και οι δύο ομάδες να ψάχνονται, η Μπάρνετ 3-0-3 και η Νιούπορτ 0-1-5. Εκεί που θα σταθούμε είναι στο goal - goal και Over. Όταν το κάνουμε αυτό σημαίνει ότι δεν μας αρέσει η απόδοση του εντός ή του άλλου και τα συνδυάζουμε.

Η Μπάρνετ έχει 5 στα 6 over τελευταία με 9-10 γκολ. Είναι κοντά στα play-off, άρα θα κυνηγήσει την νίκη που εντός έδρας έχει 4-5-4. Πάντως πόσο αφελής αγωνιστικά είναι το δείχνει η συγκομιδή γκολ 37-37 γκολ. Βάζει και δέχετε με την ίδια ευκολία. Αυτό θέλουμε και εμείς σήμερα να δούμε.

Η Νιούπορτ το ίδιο και αυτή 5 στα 6 over και μάλιστα το ένα Under έληξε 1-1 σκορ. Είναι στην τελευταία θέση και έχει φέτος 15 over. Στα τελευταία 6 ματς έχει 7-16 γκολ. Πάντως εκτός έδρας έχει πάρει 11 βαθμούς από τους 18 που έχει συλλέξει φέτος.

Αυτό που μας ενδιαφέρει για την επιλογή μας είναι ότι στα 10 over που έφεραν οι δύο ομάδες τελευταία όλα τα παιχνίδια ήταν και goal-goal. Κάτι πιθανό σήμερα, αλλά όταν επιλέγεται τέτοιο σημείο θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό σας νικητής.

Δηλαδή αν ένα παιχνίδι το βλέπετε ισοπαλία καλύτερα να επιλέγεται το goal - goal σκέτο. Εμείς πιστεύουμε ότι θα κερδίσει η Μπάρνετ, έχει καλύτερη ομάδα. Κάποιος που δεν θέλει να επιλέξει τα goal, ας το ποντάρει άσσο, πληρώνει και λίγο παραπάνω. Απλά με φοβίζει η καλή παρουσία της Νιούπορτ εκτός έδρας. Το θετικό είναι ότι σκοράρει και εκεί στάθηκα πιο πολύ.

Πάντα θα σημειώνετε όλα τα δεδομένα τα οποία συμβαδίζουν με το αρχικό πλάνο το οποίο φτιάχνετε εσείς τον Αύγουστο. Εσείς είστε ο καλύτερος tipsters απλά εμείς οι αρθρογράφοι δίνουμε ιδέες. Για να κλείσουμε το συγκεκριμένο ζευγάρι μας ωθεί να υποστηρίξουμε την επιλογή, αφού βάζουν και τρώνε γκολ με την ίδια σχετική ευκολία.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)