Select your timezone: Select
Betsoup

Μάντσεστερ Σίτι v Τότεναμ

01/21 19:30
Added 2017/01/21 11:22 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 +6.30

Πάντα η κάβα του κάθε παίκτη Στοιχήματος παίζει ρόλο όταν ποντάρει. Εμείς θα πάμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια σήμερα, όχι ότι αν δούμε την ευκαιρία δεν θα την αρπάξουμε. Τα γράφω, αυτά όχι για να αυξήσω τον χώρο μου (η στήλη μας απέδειξε ότι δεν τις αρκούν οι 300 λέξεις), αλλά ότι τα δεδομένα σήμερα μιλούν για Τότεναμ. Απλά εμείς θα επιλέξουμε κάτι πιο σίγουρο και αυτό βασίζεται στην αντίδραση της Σίτι μετά τα 4 γκολ από την Έβερτον.

Το υλικό το έχει η Σίτι, απλά την δεδομένη στιγμή δεν είναι στα καλά της. Έχει 2 ήττες στις οποίες δεν σκόραρε. Με την Έβερτον είχε την υπεροχή και όμως δεν βγήκε goal - goal, όπου το είχαμε επιλέξει. Υπάρχει γκρίνια, ελπίζουμε να είναι για το καλό της και να δούμε άλλο πρόσωπο. Πάντως ένα γκολ μπροστά στο κοινό της θα το βάλει.

Η Τότεναμ διανύει πολύ καλή περίοδο, 6 στα 6 με 18-9 γκολ. Έχει φτάσει στην 2η θέση και αν δούμε από πέρσι έχει μια σταθερή πορεία. Δεν ήταν καλή μόνο πέρσι ή φέτος, παίζει σε υψηλό επίπεδο και αξίζει ακόμα και το πρωτάθλημα. Έχει μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κάνει το διπλό, είναι πιο καλή τώρα, το έκανε και πέρσι 1-2, ελπίζουμε να το δούμε και φέτος. Η απόδοση 3.00+ σε μια ομάδα που δεν χάνει, έχει την καλύτερη άμυνα με 14 γκολ είναι υπερβολική.

Αν δούμε τα τελευταία ματς της Τότεναμ θα πάθουμε πλάκα, έβαλε 4 γκολ σε Γουεστ Μπρομ, Γουοτφορντ, Σαουθάμπτον, 3 γκολ σε Χαλ και 2 γκολ σε Τσέλσι, Μπέρνλι. Πιστεύω ότι θα βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες, απλά θα έχουμε αγωνία για το over. Θα βοηθήσει και η Σίτι, αφού φέτος έχει 15 over σε 21 αγώνες. Για όσους θέλουν σκορ 1-2 ή 2-3 αξίζει μια τουφεκιά! Πάντως σαν στήλη πάμε με goal εκατέρωθεν και Over 2.05.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)