Select your timezone: Select
Betsoup

Ηρακλής v Βέροια

01/21 15:00
Added 2017/01/21 11:01 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ηρακλής v Βέροια (Αποδόσεις Αγώνα) @2.200 6/10 -6.00

Να μην γελιόμαστε, για την πρόταση μας παίρνουμε αποκλειστικά την ευθύνη και θα εξηγήσω πιο κάτω. Πρώτον αν δεν βγει, δεν μας φταίει κανείς, αφού γνωρίζουμε ότι ποντάρουμε μια ομάδα με 1-4-9 φέτος, με την 3η χειρότερη συγκομιδή γκολ 10-23. Το σετ αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια έπρεπε να είναι το αντίθετο.

Ο Ηρακλής παίζει τα ρέστα του, τι θέλω να πω. Πέρσι οι δύο τελευταίοι είχαν Καλλονή 16 βαθμούς και Πανθρακικός 17 βαθμούς. Αυτός που σώθηκε Βέροια 27 πόντους. Για να μπορέσει να σωθεί θα χρειαστεί 25-30 πόντους (πάντα ανάλογα τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες). Αν βάλουμε αυτό το σενάριο θέλει 6 νίκες, άντε και 2 ισοπαλίες.

Αν δούμε τώρα το πρόγραμμα, παίζει 2 φορές με Βέροια (και το εξ αναβολής), εντός Κέρκυρα (εξ αναβολής), εντός Λάρισα. Το γνωρίζουν οι πάντες, ότι αν τα κερδίσει όλα και βαθμολογικά θα είναι κοντά στον στόχο 25-30 βαθμούς και η ψυχολογία θα ανεβεί. Φυσικά και 10 βαθμούς να πάρει είναι μέσα στο κόλπο.

Γι΄αυτό ο προπονητής του Ηρακλή μετά την ήττα με την Ξάνθη ήταν ήρεμος και είπε "θα σωθούμε". Τα πράγματα είναι απλά, κερδίζεις είσαι στο κόλπο.. δεν κερδίζεις χάνουμε το στοίχημα, πέφτεις κατηγορία. Θα το ξαναπώ, ότι το 2.20 δεν λέει την αλήθεια. Όποιος το διαλέξει παίρνει και την ευθύνη.
Αν θέλετε να ανεβάσετε την απόδοση, επιλέξτε άσσο και under (3.60 απόδοση).

Η Βέροια έχει 1-3-2, έχει ανεβεί ψυχολογικά με δύο ήττες τελευταία, αλλά με τους 12 βαθμούς δείχνει να πατάει στα πόδια της. Αν καταφέρει να πάρει ισοπαλία και να κερδίσει τον Ηρακλή στην Βέροια, τότε διώχνει έναν αντίπαλο. Δεν θα τα παρατήσει σήμερα, είναι ευκαιρία της να ρίξει τον Ηρακλή. Απλά η φανέλα γέρνει αριστερά και λέμε μήπως σήμερα γίνει η ανάκαμψη. Δεν κρύβουμε τίποτα στην ανάλυση μας, τα γράφουμε όλα και εσείς διαλέγετε τι θέλετε να ποντάρετε.

Τέλος η παράδοση είναι φτωχή, δύο φορές έπαιξαν δύο ισοπαλίες με 1-1 σκορ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)