Select your timezone: Select
Betsoup

Ουτρέχτη Β' v Μπρέντα

01/16 21:00
Added 2017/01/16 10:38 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @1.800 6/10 -6.00

Όταν μιλάμε για Ολλανδία Β το μυαλό μας πάει "ΓΚΟΛ". Έχω δει αγώνες στο 60 να είναι 0-0 και να βγαίνουν over 3.50! Γι΄αυτό όποιος επιλέγει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κάνει τα στραβά μάτια στις τιμές που μας δίνουν. Δύσκολα να βρούμε λάθη στις αποδόσεις εδώ. Το 1.80 το επιλέγουμε, αφού διαλέξαμε παρολί σήμερα, για να ανεβάσουμε τις αποδόσεις. Δευτέρα είναι ένα παρολάκι για το καλό της εβδομάδας.

Για να δούμε τις ομάδες μας. Η Ουτρέχτη, ανέβηκε φέτος είναι στο + 12 από την ζώνη με 12 over. Στα τελευταία της ματς έχει 5 over και 6 goal-goal. Δεν έχει το άγχος για να πέσει, γι΄αυτό παίζουν ελεύθερα χωρίς να τους απασχολούν τα γκολ. Μια ματιά στα σκορ θα καταλάβετε 2-1, 2-4, 3-1, 1-1, 2-4, 2-2.

Η Μπρέντα με νέο προπονητή πάει να κάνει ντεμπούτο και όπως συνήθως γίνετε κερδίζουν στις πρεμιέρες οι προπονητές. Στα τελευταία 5 παιχνίδια βλέπουμε 4 over me 4 goal - goal. Τα σκορ μια χαρά, από 4 γκολ μέχρι και 8 γκολ είδαμε. Η Μπρέντα από τα 13 over τα 8 είναι εκτός έδρας. Έκανε και ορισμένες προσθήκες, βάζοντας παίκτες από την Σίτι όπως ο μέσος Γκαρσία, αλλά και στόπερ από την Βελγική Κορταικ. Θέλει την νίκη, ο αντίπαλος ιδανικός, θέλει το γκολ ή τα γκολ καλύτερα και θα το καταφέρει.

Όποιος θέλει να ποντάρει διπλό & over ή goal-goal θα πράξει σωστά, αλλά μπάλα είναι, Δευτέρα είναι, απουσία 20 ημερών, πάω σε κάτι πιο ασφαλής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.
Η παράδοση δεν υπάρχει, αφού η Ουτρέχτη ανέβηκε κατηγορία πρώτη φορά. Δύσκολα πάντως να μην δούμε γκολ. Αφού το βλέπουμε να γέρνει δεξιά άρα θα βοηθήσει και ο φιλοξενούμενος.
Αρνητικό γεγονός το μεγάλο διάστημα απουσίας 20 ημερών. Δεν σημαίνει ότι θα είναι μουδιασμένες, αφού θα θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρό που τους έχει λείψει εδώ και τόσες ημέρες.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)