Select your timezone: Select
Betsoup

Μαρίτιμο v Πάκος Φερέιρα

01/15 18:00
Added 2017/01/15 14:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Under 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @4.333 6/10 -6.00

Τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Πορτογαλία και θα σταθούμε στην αναμέτρηση Μαρίτιμο - Πάκος Φ. Μια Μαρίτιμο που θέλεινα διεκδικήσει κάτι καλύτερο και αυτό είναι η 5η θέση, όπου είναι στο -7 πόντους από την Γκιμαραες. Στην έδρα της έχει 4-1-2, με σφικτό παιχνίδι, αφού έχει 6 under σε 8 εντός έδρας αγώνες.

Η Πάκος Φ. έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Πόρτο, κρατώντας το μηδέν πίσω και δικαίως πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως στα τελευταια έξι παιχνίδια έχει στα 4 ματς 0 γκολ στο ενεργητικό της. Κάτι που φένετε φέτος, βάζοντας 16 γκολ σε 17 αγώνες.

Η επιλογή μας θα στηριχτεί στο λεγόμενο timing, πιστεύουμε ότι είναι πιο ομάδα η Μαρίτιμο αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή και ο αντίπαλος είναι ιδανικός. Δεν την φοβίζει η Πάκος, μόνο αν δειξει το ίδιο παθιασμένο αγωνιστικό πρόσωπο, όπως με την Πόρτο.

Η παράδοση είναι ελαφριά υπέρ του γηπεδούχου 4-3-2, όπου στις τελευταίες 6 φορές κέρδισε μόνο μία φορά η Μαρίτιμο. Πάντα θα λέμε τις αλήθεις στα κείμενα μας, είναι ένα στοιχείο που δεν μας οφελεί. Απλά πιστεύουμε ότι οι παραδόσεις σπάνε και εμείς κρατάμε την φόρμα της Μαρίτιμο, κρατάμε ότι στα τελευταία της δύο παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ, την καλή της έδρα και ότι ο αντίπαλος δεν σκοράρει εύκολα.

Όλα τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία μιλούν για την δουλειά του προπονητή της Μαρίτιμο Ράμος, ότι άλλαξε υπέρ της το κλίμα, όλα δουλεύουν αρμονικά και σιγά, σιγά θα προσφέρουν και θέαμα στον τρόπο παιχνιδιού τους. Αυτό το λέμε γιατί το βάρος έχει πέσει στην άμυνα, με 14 under φέτος και 12-13 γκολ. Απίστευτό μια ομάδα με 0.75 γκολ ανά παιχνίδι να είναι στην 8η θέση. Αξίζει πάντως ο άσσος και under 2.5, που τελικά θα είναι η επιλογή μας. Ξεκινήσαμε το κείμενο για απλή νίκη και καταλήγουμε σε συνδυασμό. Αυτή είναι η ομορφιά ενός παίκτη να μελετάει και να βάζει όλα τα δεδομένα στο παιχνίδι του. (318 λέξεις)

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την προσπάθεια όλων των tipsters, ήδη ο betarakos πάει για 30.000 μονάδες. Χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος προσπαθούν τα παιδιά για το καλύτερο, να σας δώσουν κερδισμένα σημεία που θα σας φέρουν κέρδος. Ο διαγωνισμός είναι μια αφορμή, γιατί αν κερδίζετε δελτία μπορείτε να αγοράσετε ότι δώρο θέλετε.

Μην ξεχνάτε το facebook του site Prognostika Gr, διαβαστε τα κείμενα σας και κάντε κοινοποίηση. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβάσετε την ψυχολογία σας και θα έρθούν και άλλοι χρήστες στην παρέα μας.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε την δικιά σας ομάδα, όπως να μπείτε σε άλλη ομάδα. Πολύ tipsters μαζί μπρορούν να καταφέρουν πολλά και..

Σας περιμένω στην κορυφή!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)