Select your timezone: Select
Betsoup

Σεβίλλη v Ρεάλ Μαδρίτης

01/15 21:45
Added 2017/01/15 12:49 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 3.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.200 6/10 -6.00

Φόρμες και επιθέσεις φωτιά

Σεβίλλη - Ρεάλ goal - goal & over 3.5 (2.20 Απόδοση)

Σε καμία επιλογή η απόδοση δεν είναι κάτι που φαντάζει ιδανική στα μάτια μας. Απλά σέβομαιο τους αναγνώστες που μου ζητάνε επιλογές και ας η απόδοση δεν λέει την αλήθεια. Απλά είναι χρέος μου να το αναφέρω. Να ξεκινήσουμε ανάποδα.

Η παράδοση είναι 5-0-4, χωρίς ισοπαλία, με 7 over να έχουν βγει και goal-goal. Τα σκορ, μια ομορφιά! (2-0,2-4,2-1,2-6,2-6,1-0,2-1,2-3,3-2). Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν βγει όλα over 3.5 αλλά αν τους πιάσει θα βγει και από το ημίχρονο. Εδώ θα βάλετε το ένστικτο. Τα δεδομένα θα τα γράψω, αλλά δεν έχει σημασία. Λίγο να δείτε τα στατιστικά θα καταλάβετε.

Η Σεβίλλη έχει φόρμα 5-0-1, με 17-6 γκολ. 17 γκολ έχει και η Ρεάλ, δηλαδή μέσο όρο 2.8 η κάθε ομάδα. Η Σεβίλλη έχει 36 βαθμούς στην 2η θέση, ενώ η Ρεάλ 40 βαθμούς στην πρώτη θέση. Αυτό τι σημαίνει, ότι δεν θα θέλουν να χάσουν! Επομένως το under έχει πιθανότητες; Με τέτοιες επιθέσεις δεν ξέρω θα φανεί από την αρχή. Και 1 γκολ να μπει στο πρώτο ημίχρονο είναι τέτοιες ομάδες που μπορούν να το βγάλουν. Απλά δεν νομίζω ότι θα πάνε σε τακτική, θα παίξουν επιθετικά και ότι βγεο. Όχι, ότι αν βγει ισοπαλία θα χαλάσει καμία από τις δύο.

Απλά βλέπω τα τελευταία παιχνίδια, η Σεβίλλη έχει δύο τεσσάρες κολλητές και άλλες δύο τριάρες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η Ρεάλ πέντε σητν Γρανάδα και τρεις τριάρες, λες και παίζει μόνη της. Ο Ζιντάν είπε ότι είμαστε στην καλύτερη μας στιγμή, ψυχολογία υπάρχει και η φανέλα της είναι για τέτοια παιχνίδια όπως με την Σεβίλλη. Αν κερδίσει φεύγει 7 πόντους. Επομένως θα σκοράρει όσο πιο πολύ μπορεί.

Το πιο σημαντικό έπαιξαν ρεβάνς κυπέλλου την Πέμπτη και το σκορ 3-3. Ωραία πράγματα ρε παιδιά! Αυτό θέλουμε να δούμε το βράδυ..

Bet Hunterς : η ομάδα μας που θέλει να κάνει την διαφορά. Σας περιμένω στην παρέα μας και τα καλύτερα έρχονται. Πλάνα πονταρίσματος, ιδέες, διαφορετικές φιλοσοφίες από τα μέλη - tipsters σας περιμένουν εδώ.

Θα σας δω στην κορυφή!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)