Select your timezone: Select
Betsoup

Κάλιαρι v Τζένοα

01/15 13:30
Added 2017/01/15 12:12 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.000 6/10 +6.00

Bet Goal

Κάλιαρι - Τζένοα Goal-Goal & Οωερ 2.5 (2.00 Απόδοση)

Ένας τίτλος που χαρακτηρίζει την Κάλιαρι φέτος είναι "over". Η ομάδα με τα περισσότερα φέτος στο πρωτάθλημα 15 σε 19 αγώνες. Ποσοστό επαλήθευση 79%. Η έδρα της φρούριο 6-1-2 με 20-19 γκολ. Βάζει και τρώει με την ίδια ευκολία. Άγχος δεν έχει αφού με 23 βαθμούς έιναι στο +13 από την ζώνη. Για πάνω ούτε λόγος να γίνετε, άρα ότι μαζεύει εντός έδρας θα την κρατάει στην κατηγορία. Σε 9 αγώνες στο γήπεδο της, έχει 9 over. Γιατί να χαλάσει σήμερα; Aπλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή για τα δικά μας δεδομένα σαν στήλη, συνδυάζουμε και το goal-goal. Σε καμία περίπτωση αν κάποιος διαλέξει το ένα από τα δύο δεν είναι λάθος, απλά το πλάνο πονταρίσματος του κάθε παίκτη αφορά τον ίδιο παίκτη. Δεν έχει σημασία τι προτείνω εγώ ή άλλος αρθρογράφος, ο καλύτερος tipster είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Απλά θα πέρνετε ιδέες και τρόπους πονταρίσματος από τα κείμενα τον tipters.

Η Κάλιαρι έχει 2-1-3 και στο τελευταίο ματς με την Μίλαν δεν έβαλε γκολ. Δεν νομίζω να το κάνει ξανά σε κολλητό παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει για την Τζένοα έχει δύο παιχνίδια χωρίς γκολ και τέσσερα στα τελευταία έξι παιχνίδια. Πιστεύω να μας βοηθήσει σήμερα.

Η Τζένοα δεν έχει καλή φόρμα 1-1-4 και εκτός έδρας 2-1-6. Η παράδοση είναι 5-1-2 με 5 over και 5 goal-goal στα συγκεκριμένα ματς. Ελπίζουμε σήμερα να έχουμε goal και θέαμα, αφού και οι δύο με 23 βαθμούς έχουν μια άνεση βαθμολογική από την ουρά.

Απουσίες υπάρχουν και στα δύο ρόστερ, με κυριότερες σε αυτό της φιλοξενούμενης. Πάντως όταν επιλέγουμε goal & over θα φανεί από την αρχή πως θα εξελιχθεί, απλά βλέπουμε τέσσερα σερί 2-3 γκολ να έχουν και τρία σερί goal-goal. Σε μια ώρα θα γνωρίζουμε.

Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου e-mail [email protected].

Θα σας δω στην κορυφή!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)