Select your timezone: Select
Betsoup

Μαν. Γιουνάιτεντ v Λίβερπουλ

01/15 18:00
Added 2017/01/15 11:56 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Μαν. Γιουνάιτεντ v Λίβερπουλ (Αποδόσεις Αγώνα) @2.150 6/10 -6.00

Ο σημερινό αγώνας δεν είναι θέατρο..

.. Τα λόγια του Μουρίνιο να ξυπνήσει τους πάντες για τον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Κλοπ. 10 βαθμούς από την Τσέλσι, αν δεν κάνει δυνατό ξεκίνημα Β γύρου θα μείνει και άλλο πίσω.

Η Μαντσεστερ έχει 6-0-0 με 12-3 γκολ, ενώ εντός έδρας 5-4-1. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι καλά, αλλά έχει κερδίσει την Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλλας, Γουεστ Μπρομ, Σάντερλαντ, Μίντλεσμπρο και Γουεστ Χαμ. Μήπως ήρθε η ώρα μια μεγάλης νίκης. Στο γήπεδο της παίζει, καλά είναι, κίνητρο βαθμολογικό έχει και ο αντίπαλος μια χαρά όνομα για να ανεβάσει την ψυχολογία για την σενέχεια. Γι' αυτό πολύ έξυπνα ο Μουρίνιο τρόλαρε τους πάντες λέγοντας ότι ο αγώνας με την Λίβερπουλ δεν είναι βόλτα στο θέατρο. Πρέπει να υπάρχει παλμός, ένταση, αγωνία, φωνή και τραγούδι. Τα βασικά όπλα επιστρέφουν στην φαρέτρα του Πορτογάλου, έ.. τι άλλο θέλει για να κερδίσει εντός έδρας.

Η ομάδα του Κλοπ θα είναι διαβασμένοι, το ξέρουμε. Έχει 4-2-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια και εκτός έδρας πολύ δυνατή 6-3-2, έχοντας την 2η θέση με 44 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει βάλει 22 γκολ, απλά θα αποφύγουμε το goal-goal λόγω πρώτου γύρου που πονταρίστηκε τόσο πολύ και έληξε πατάτα 0-0. Απλά είχαμε και αγώνες κυπέλλου όπου δεν έδειξε καλά σημάδια, έχει τρία ματς που δεν κέρδισε, όχι ότι έχασε. Απλά αν βάλουμε και τις απουσίες του Μανέ στο Κόπα Άφρικα, ο Κουτίνιο δεν είναι έτοιμος, δεν ξέρω τι πρόσωπο θα δείξει.

Η παράδοση υπέρ του γηπεδούχου 7-0-2, όπου οι 7 νίκες τα τέσσερα ματς έβαλε τρία γκολ και στα υπόλοιπα δύο γκολ. Όταν έβαλε ένα γκολ η Μάντσεστερ έχασε. Πάμε με την έδρα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Περιμένω να ανταλλάξουμε απόψεις στο προσωπικό μου e-mail [email protected].

Θα σας δω στην κορυφή!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)