Select your timezone: Select
Betsoup

Σπάρτα Ρότερνταμ v FC Ουτρέχτη

01/14 21:45
Added 2017/01/14 11:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Σπάρτα Ρότερνταμ v FC Ουτρέχτη (Αποδόσεις Αγώνα) @2.900 6/10 -6.00

Η αντεπίθεση της Σπάρτα

Σπάρτα Ροτ. - Ουτρέχτη 1 (2.90 Απόδοση)

Στο κατάλληλο χρονικό σημείο ήρθε η διακοπή στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, αφού στο στρατόπαιδο της Σπάρτα είναι ορκισμένοι να κάνουν την αντεπίθεση τους για να εισέλθουν στην πρώτη 7άδα. Η διαφορά τους είναι στο -7 πόντους, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις στο +3 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Φυσικά κανένας δεν θέλει να δει την ίδια εικόνα του Α γύρου, γι΄αυτό είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν με νίκη τον Β γύρο.

Δεν ξεχνάμε ότι η τελευταία της νίκη της Σπάρτα ήταν στις 04/11 κερδίζοντας την Χέρενφεν. Μια ομάδα στα κυβικά της Ουτρέχτης. Μια Ουτρέχτη που τελείωσε τον Α γύρο δίχως ήττα 3-3-0. Μια Ουτρέχτη που είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς. Μια Ουτρέχτη που στο τελευταίο τους παιχνίδι το 2009 κέρδισε 0-3 εκτός έδρα την Σπάρτα.

Αυτά τα γράφω, γιατί δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Απλά περιμένουμε την αντίδραση της Σπάρτα, όπου ενισχύθηκε, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, έχει την φανέλα να αντιδράσει και φυσικά παίζει καλύτερα από όλες τις ομάδες που είναι κάτω στην βαθμολογία. Αν δούμε ότι η Σπάρτα εντός έδρας έχει 3-3-2, αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να υποστηρίξουμε μια μεγάλη απόδοση 2.90.

Μην ξεχνάτε ότι η Ουτρέχτη στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχε νίκη 0-3-3, αλλά το τελείωμα της ήταν το ιδανικό. Το ίδιο θέλουμε και από την Σπάρτα, γιατί όσο είναι κάτω στην βαθμολογία οι αποδόσεις για νίκη θα είναι ιδανικές να τις ποντάρουμε.

Βάση απόδοσης το 2.90 είναι πετσοκομμένο, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν 3.10, απλά λόγο έδρας το κάνει να μας το δίνουν στο 2.90. Μακάρι να έπαιζε εκτός έδρας, θα είχαμε μια τιμή κοντά στο 3.40. Όμως περιμένουμε, γιατί αν κερδίσει σήμερα, σημαίνει ότι αντιδράει το σύνολο της και μετά παίζει εκτός έδρας με την Ααλκμααρ. Αυτό αντιστοιχεί ότι το διπλό θα το βρούμε κοντά στο 4.00. Το γράφω από σήμερα ότι αν κερδίσει σήμερα η Σπάρτα, στην επόμενη αγωνιστική ποντάρουμε διπλό μέσα στην Ααλκμαρ.

Περιμένω τα μηνύματα σας να ανταλλάξουμε απόψεις για το Στοίχημα στο e-mail μου [email protected].

Θα σας δω στην κορυφή!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)