Select your timezone: Select
Betsoup

Μίλαν v Τορίνο

01/12 22:00
Added 2017/01/12 12:47 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.400 6/10 -6.00

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 90 ΛΕΠΤΟ😡
Συνεχίζουμε με το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με τις επιλογές μας να επικεντρώνονται σε κύπελλα. Χθες βγάλαμε κέρδος + 1650 μονάδες ευστοχώντας σε μία επιλογή. Φανταστείτε να κάνουμε το απόλυτο κάποια μέρα, θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε πιο πολύ την κάβα μας. Το ξαναγράφω για τους νέους αναγνώστες, στόχος είναι να μην χάνουμε πρώτον και μετά ότι βγάλουμε είναι υπέρ μας.

Ένα σπουδαίο ζευγάρι επιλέξαμε για σήμερα (σας είχα γράψει ότι θα είναι στις επιλογές μου από χθες) Μίλαν - Τορίνο, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Γιουβέντους. Μια Γιούβε που κέρδισε χθες την Αταλάντα 3-2. Tο κίνητρο για την Τορίνο είναι μεγάλο, για να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την νικητή Γιούβε.

Όπως θα δείτε στην ανάλυση μου πιο κάτω, βάζω όλα τα στοιχεία και βλέπω ότι το 1.95 στην Μίλαν και το 3.60 στην Τορίνο δεν λέει την αλήθεια. Αυτό το λέμε επειδή η Μίλαν δεν είναι μια ομάδα που δείχνει σταθερότητα στο επιθετικό κομμάτι (η χειρότερη επίθεση από τις πέντε πρώτες στο πρωτάθλημα). Αν αναλογιστούμε ότι το Τορίνο είναι 8ο και έχει 36 γκολ, ενώ η Μίλαν 31 γκολ στην 5η θέση, κάτι λέει αυτό. Το Τορίνο θα πάει να σκοράρει και θα προσέξει την άμυνα του. Πάντως οι αγώνες της έχουν πολλά over (13 σε 19 ματς). Ο Μιχαιλοβιτς γνωστός στις τάξεις τον ροσονέρι, έχει ένα επιπλέον κίνητρο να κάνει την έκπληξη, όπου θα τον δώσει σταθερότητα στο πάγκο. Στο πρωτάθλημα φέτος έληξε 3-2, κάτι που περιμένω ότι θα βάλουν και οι δύο γκολ σήμερα. Όποιος θέλει να επιλέξει το goal-goal 1.67 ας το κάνει, απλώς δύσκολα θα δείτε την στήλη μας να προτείνει κάτω του 2.00 απόδοση.

Στο δια ταύτα, δεν βλέπω το 1.95 ελκυστικό στην Μίλαν, επειδή το σημαντικό μας είναι στο πρωτάθλημα, πάλι με το Τορίνο, όπου αξίζει να κερδίσει εκεί για να είναι στην πρώτη πεντάδα. Αντίθετα το Τορίνο έχει 29 βαθμούς, δεν έχει άγχος στο πρωτάθλημα, ενώ μια πρόκριση επί ενός μεγάλου αντιπάλου και το κίνητρο να παίξει με την μισητή Γιούβε αξίζει να το παλέψουν. Θα προτείνω ισοπαλία και μετά στο live θα ποντάρουμε Τορίνο.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα μηνύματα σας στο e-mail μου για ότι αφορά για το Στοίχημα (πλάνα πονταρίσματος, ιδέες, στρατηγικές). Ο κάθε tipster δεν είναι αντίπαλος ενός διαγωνισμούς, αλλά σύμμαχος για να κερδίσουμε τον bookmaker!

Θα σας δω στην κορυφή😡

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)