Select your timezone: Select
Betsoup

Μπορντό v Γκινγκάμπ

01/11 19:45
Added 2017/01/11 14:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.300 6/10 -6.00

Απολαμβάνοντας το χιόνι, πίνωντας καφεδάκι μελετάμε τις επιλογές μας για σήμερα. Αν σας πω ότι είναι 4η φορά που γράφω σήμερα. Υπάρχει πρόβλημα στο Word και μου κολάει στην διάρκεια του κειμένου. Τι να κάνω θα το γράψω αμέσως στην φόρμα του κειμένου του site.

H κάβα μας στο - 3.000 μονάδων, αλλά ο στόχος μας είναι να μην χάνουμε από τον bookmaker. Γι΄ αυτό θέλω (γιατί κάτι πήραν τα αυτιά μου) να μην στέλνετε μηνύματα στους διοργανωτές να αποκλειστεί κάποιος tipster, δεν είναι ωραίο. Αν πρέπει να αποκλειστεί θα το κάνουν οι αρμόδιοι, αλλά όχι tipster εναντίο tipster για ένα δώρο. Κερδίστε ένα δελτίο και αγοράστε όσα δώρα θέλετε. Πάντως η προσφορά μου όταν θα κερδίζω κάτι από τον διαγωνισμό ισχυεί για κάποιον χρήστη που το θέλει το δώρο. Το e-mail μου το γράφω στο τέλος κάθε κειμένου, επικοινωνείστε να το στείλω εγώ ή η εταιρεία. Όχι, όμως να στέλνετε μηνύματα αποκλεισμού. Σας άρεσε η εικόνα πριν 10 μέρες με 4 αποκλεισμένους και μάλιστα ο πρώτος tipster. Επειδή μιλάω με πολλούς αρθρογράφουες δεν ακούστηκε ωραία σε πολλούς αυτό και με το έστειλαν σε μήνυμα να κάνω κάτι να πάψει αυτός ο αποκλεισμός. Ο αντίπαλος είναι ο bookmaker.

Πάμε όμως στην ανάλυση μας και θα πάμε στην όμορφη Γαλλία. Λιγκ Καπ με Μπορντό - Γκινγκαμπ να προσπαθούν για την πρόκριση. Δύο ομάδες που βάζουν και δέχονται γκολ, το βλέπουμε και στον βαθμολογικό πίνακα. Οι τιμές του 1.85-4.00 δεν λένε την αλήθεια, κυρίως για την φετινή Γκινγκαμπ. Είναι στην 5η θέση, δεν έχει άγχος βαθμολογικό (στο +12 από τα μπαράζ) και πάει στην Μπορντό να παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Στο πρωτάθλημα ο αγώνας έληξε 1-1. Κάτι τέτοιο περιμένουμε σήμερα, ισοπαλία με γκολ. Το goal-goal μας δίνει 1.95, μια καλή τιμή για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν στην ισοπαλία. Η Γκινγκαμπ έκτός έδρας 14-14 γκολ. Θα ρισκάτω σήμερα στην ισοπαλία 3.30 απόδοση.

Θα χαρώ πολύ για όσους χρήστες θέλουν να ανταλλάξουμε απόψεις στο e-mail μου [email protected], για ότι αφορά το Στοίχημα και μόνο. Για τα γραφώμενα έχω αποκλειστική ευθύνη εγώ για όσα γράφω και όχι όσα θέλουν μερικοί να καταλάβουν.

Ομάδα ΒET HUNTERS : Έχει δημιουργηθεί η ομάδα Bet Hunters μετά από απαίτηση πολλών tipsters. Έχει ξεκινήσει η μελέτη προσκλήσεων, μακάρι να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε τα άτομα για να ξεκινήσουμε. Πρώτα με ενδιαφέρει το πως σκέφτεστε για το στοίχημα και μετά το πλάνο της ομάδας θα ολοκληρωθεί.

Θα σας δω στην κορυφή😡

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)