Select your timezone: Select
Betsoup

Ναντ v Νανσί

01/10 19:30
Added 2017/01/10 13:26 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ναντ v Νανσί (Αποδόσεις Αγώνα) @2.050 6/10 -6.00

Κίνητρο η Ευρώπη (Νανσι VS Ναντ)

Κύπελλο Γαλλίας με την ομάδα που θα το κατακτήσει να συμμετέχει στο επόμενο Europa Leaque. Αγώνας μονός, σε περίπτωση ισοπαλίας μισάωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Σίγουρα το δέλεαρ της Ευρώπης είναι αυτό που θα κάνει τους προπονητές να διεκδικήσουν κάτι καλό στον θεσμό.

Στον πάγκο της Νανσι ο παλιός γνώριμος με την φανέλα του Πάοκ Κονσεισαο, που ξεκίνησε δυναμικά με 4 στις 4 νίκες. Επομένως μια πιθανή πρόκριση σήμερα, θα ανεβάσει πιο πολύ την ψυχολογία της ομάδας, αλλά θα μεγαλώσει η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Το καλό για την επιλογή μας είναι ότι το βλέπει σοβαρά τον αγώνα ο Πορτογάλος, θα παρατάξει την βασική ενδεκάδα και θα κυνηγήσει την πρόκριση στην έδρα του.

Απεναντίας η Ναντ, το μυαλό της δεν μπορεί να είναι παρά μόνο στο αγώνα ζωής και θανάτου με την Μπαστιά. Σαν να λέμε εδώ στην Ελλάδα ο Ηρακλής να έχει κύπελλο και το μυαλό του να είναι στον αγώνα με την Βέροια ή την Κέρκυρα (ανάλογα πιο θα γίνει). Ένα στοιχείο που είναι υπέρ μας, είναι η ταλαιπωρία λόγω τροχαίου στην επιστροφή της στον αγώνα κυπέλλου με ερασιτεχνική ομάδα, αλλά και το χιόνι που ταξίδεψε χθες για να μην έχει πρόβλημα προπόνησης στην περιοχή της Νανσί.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις αλλαγές λόγω σοβαρού παιχνιδιού στο πρωτάθλημα για την Νανσι μας κάνουν να βλέπουμε τον άσσο παικτική ευκαιρία. Το κακό για να τα λέμε όλα, ότι το έχουν καταλάβει στις εταιρείες όπου πέφτει η απόδοση. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σημείο που έχει πτώση δεν θα βγει, απλά προσπαθούν να γλιτώσουν χρήματα από τυχόν επιβεβαίωση αποτελέσματος. Ούτε σωστό είναι αυτό που λένε οι παίκτες του στοιχήματος όταν υπάρχει πτώση δεν βγαίνει το σημείο. Απλά τυχαίνουν τα γεγονότα.

Εκτίμηση : Θα στηρίξουμε την ομάδα του Κονσεισαο, το κίνητρο, η έδρα και η φόρμα των παικτών του μας οδηγούν να στηρίξουμε το 2.05.

Υ.Γ Για τυχόν ανταλλαγής απόψεων πάνω στο Στοίχημα με χαρά μου σας περιμένω στο e-mail μου [email protected].

Ομάδα Bet Hunters – Θα σας δω στην κορυφή😡

Έχω δημιουργήσει την ομάδα Bet Hunters, ήδη έχουν σταλθεί οι πρώτες προσκλήσεις μετά από μελέτη του τρόπου πονταρίσματος του κάθε tipster. Σήμερα θα γίνει η δεύτερη διαλογή, προσπαθώ από τις επιλογές ή άρθρα να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεστε για το Στοίχημα και αν ταιριάζει το πλάνο σας στο project της ομάδας Bet Hunters.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)