Select your timezone: Select
Betsoup

Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ v Λιντς

01/09 21:45
Added 2017/01/09 14:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ v Λιντς (Αποδόσεις Αγώνα) @4.000 6/10 -6.00

Τρομερή φόρμα η Κέμπριτζ)

Το γράψαμε προχθές, ότι τα κύπελλα στην Αγγλία βοηθάνε τους παίκτες του στοιχήματος που θέλουν να ποντάρουν σημεία σε υψηλές αποδόσεις. Το είδαμε το Σάββατο, δεν είναι κάτι παράξενο στην Αγγλία. Φυσικά δεν ποντάρουμε κάτι, αν τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας. Τι θέλω να πω.

Έχουμε Κέμπριτζ – Λιντς με αποδόσεις 4.00 – 1.91. Δηλαδή κάποιος που δεν θα ψάξει να δει τι κάνουν φέτος οι ομάδες θα πει ότι η Λιντς είναι ένα βήμα παραπάνω από την Κέμπριτζ. Ναι, τους χωρίζουν δύο κατηγορίες και τι θα πει αυτό; Η Κέμπριτζ έχει 6-1-0 στα τελευταία 7 ματς και πριν λίγες μέρες κέρδισε 4-0 της Νοτς Κάουντι. Δηλαδή έχει φόρμα, ψυχολογία, αφού είναι κοντά στα πλειφ- οφ και έχει ένα κίνητρο να αποκλείσει ομάδα τσάμπιονσιπ. Τι δεν το έκανε πριν. Ναι, το έκανε δύο φορές, η μία στην παράταση. Ο κόσμος στις επάλξεις, θέλει το κάτι παραπάνω και μια πρόκριση θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για την συνέχεια στην προσπάθεια της να ανεβεί. Θα συσπειρωθεί τόσο πολύ η ομάδα που δεν θα την σταματάει τίποτα. Ο αντίπαλος πολύ καλός, έχει όνομα, ιστορία.

Η Λιτσς σίγουρα αυτό το διάστημα ασχολείται με το ιδιοκτησιακό, την πώληση του 50% σε νέο επενδυτή με τον προπονητή να περιμένει τις μεταγραφές. Μέχρι τότε; Η ομάδα έχει υποχρεώσεις, μια τέτοια είναι σήμερα για το κύπελλο στην ανεβασμένη Κέμπριτζ. Θα κάνει αλλαγές ο προπονητής, για να φρεσκάρει την ομάδα, χωρίς να σημαίνει ότι θα πετάξει λευκή πετσέτα.

Ο προπονητής της Κέμπριτζ διατέλεσε παίκτης της Λιντς, γνωρίζει τι εστί η φανέλα της και πόσο θα ανεβεί το κασέ αν αποκλείσει μια ομάδα με τέτοια ιστορία. Η προϊστορία είναι 0-2-2, δεν βοηθάει την επιλογή μας, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το παιχνίδι θα το δείξει η τηλεόραση, άρα θα μπορέσουμε να το δούμε.

Αν κάποιος θέλει να πάει σε πιο ασφαλή μονοπάτι ας προτιμήσει το goal-goal (1.80 απόδοση), καθώς είναι ομάδες που δεν κλείνονται.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)