Select your timezone: Select
Betsoup

Οσασούνα v Βαλένθια

01/09 21:45
Added 2017/01/09 13:48 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Σύνολο Τερμάτων @2.050 6/10 -6.00

Νέα πρόσωπα στους πάγκους (Οσασούνα – Βαλένθια)

Η αγαπημένη ομάδα μου στην Ισπανία Club Atletico Osasuna. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει την σταθερότητα της, κάτι που φαίνεται και στην φετινή σεζόν, είναι στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς και χωρίς εντός έδρας νίκη. Μετά τις 5 συνεχόμενες ήττες του Καπαρός η διοίκηση έκανε την αλλαγή φέρνοντας στην θέση του τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ένα πρόσωπο που δεν έχει διατελέσει στο πάγκο ποτέ, λογικό είναι να κοιτάξει να μην χάνει και ότι νίκες πάρει θα είναι υπέρ του.

Η Βαλένθια το ίδιο κακιά, κάνει συναγωνισμό με τους Βάσκους για την χειρότερη ομάδα. Βρίσκεται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού και στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχει νίκη 0-3-3. Μαζί με την Οσασούνα έχουν την χειρότερη φόρμα. Αν μία ομάδα ήταν πιο καλή θα μπορούσαμε να την εμπιστευτούμε, τώρα θα κοιτάξουμε για κάτι ειδικό στοίχημα μήπως και βρούμε λαθάκι.

Η Βαλένθια έχει έμφαση στα over 11 και 3 under, ενώ η Οσασούνα μοιρασμένα 7 over και 9 under. Νέοι προπονητές, θα είναι προσεκτικοί, άγχος υπάρχει δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα αν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι.

Ένα στοιχείο που μας βοηθάει στην επιλογή μας είναι το 2-3 γκολ. Για να δούμε τι λένε τα νούμερα : Οσασούνα 5 ματς σε 8 αγώνες εντός έδρας 2-3 γκολ και γενικά φέτος σε 16 αγώνες 9 ματς 2-3 γκολ & Βαλένθια : εκτός έδρας 6 στα 8 ματς 2-3 γκολ και γενικά 9 ματς όπως η Οσασούνα. Δηλαδή είναι ομάδες του 2-3 γκολ, κάτι παρόμοιο περιμένουμε και σήμερα. Για τους λάτρεις τον σκορ το 1-1 είναι αρκετά πιθανό, αφού κανένας προπονητής δεν θα θέλει να χάσει στο ντεπούτο του.

Tips histories : Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η Βαλένθια στην Παμπλόνα σε 8 επισκέψεις έχει 7 under. Γι΄ αυτό επέλεξα το 1-1 σκορ, ότι περιμένω στο σύνολο 2 γκολ όχι παραπάνω. Απλά τα 11 over της Βαλένθια με φόβισαν και δεν επέλεξα την επιλογή 0-2 γκολ και διάλεξα την 2-3 γκολ.

(Για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στο e-mail [email protected])

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)