Select your timezone: Select
Betsoup

Ρεάλ Σοσιεδάδ v Σεβίλλη

01/07 21:45
Added 2017/01/07 18:26 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 -6.00


Σπουδαίο ματς το βράδυ, Σοσιεδάδ – Σεβίλλη, να παρακολουθήσουμε σε μια κρύα βραδιά. Δύο ομάδες αρκετά φορμαρισμένες (Σοσιεδάδ 4-1-1 & Σεβίλλη 4-0-2). Μάλιστα η Σεβίλλη έχει έξι στα έξι Over. Η Σεβίλλη είναι στην τριάδα, ενώ η Σοσιεδάδ προσπαθεί με την Βιγιαρεάλ να κλέψουν την θέση από την Σεβίλλη. Αν πούμε ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, τότε θα γίνει μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση.

Η Σοσιεδάδ στην έδρα της είναι αρκετά ισχυρή, το απέδειξε την Τετάρτη απέναντι στην Βιγιαρεάλ (3-1). Το ίδιο θα επιδιώξει με την Σεβίλλη, η οποία έχασε άνετα από την Ρεάλ στο κύπελλο 3-0. Λογικό είναι να δείξει απόψε το καλό της πρόσωπο, κάτι που μας έχει δείξει φέτος εκτός έδρας.

Αν δεν είχε η Σοσιεδάδ τις δύο απουσίες του βασικού στόπερ Νάβας και του μπακ Μαρτίνεθ, θα πήγαινα στην έδρα με γκολ. Τώρα θα πάω σε πιο σίγουρα μονοπάτια στο goal-goal & over 2.05 απόδοση. Η Σεβίλλη έχει δύκολο πρόγραμμα, έπαιξε κύπελλο με Ρεάλ, πάει εκτός έδρας στην Σοσιεδάδ και μετά παίζει άλλες δύο φορές με Ρεάλ, κύπελλο και πρωτάθλημα.

Τips news : Πάντως το over 2.5 και το goal-goal είναι φαβορί, αλλά εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το 1.33 στο under 3.5, ενώ ο ίδιος ο μπουκ μας έχει φαβορί να σκοράρουν και βγει over2.5. Η απόσταση είναι μικρή να μπει ακόμα ένα γκολ και όμως το έχει σίγουρο ότι θα μπουν μέχρι τρία γκολ. Πάντως για όσους λατρεύουν τα σκορ το 1-1 είναι φαβορί 5.75, ενώ να σκοράρουν και να βγει ισοπαλία 3.80!
Κάπου υπάρχει λάθος, αλλά που θα είναι δεν ξέρω. Θα πάω πάντως σε μια πιο βατή επιλογή, χωρίς να θεωρείτε παικτική ευκαιρία το 2.05.

Για τους τολμηρούς : Για όσους θέλουν να ρισκάρουν αξίζει μια τουφεκιά στο άσσο και goal-goal 4.00 απόδοση. Η γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν πιο πολύ στον αποψινό της αντίπαλο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)