Select your timezone: Select
Betsoup

Μίλγουολ v Μπόρνμουθ

01/07 17:00
Added 2017/01/07 15:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Μίλγουολ v Μπόρνμουθ (Αποδόσεις Αγώνα) @4.000 6/10 +18.00

Ένα ακόμα ζευγάρι, όπου ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Μίλγουολ), θα επιδιώξει να αποκλείσει ομάδα Πρέμιερ Λιγκ (Μπόρνμουθ). Μια Μπόρνμουθ που ακόμα δεν έχει καταλάβει πως δεν κέρδισε την Άρσεναλ (3-0 στο 58), με την πρώτη επικίνδυνη φάση της Άρσεναλ στο 70 λεπτό. Τελικό αποτέλεσμα 3-3 με την μεγάλη ευκαιρία για νίκη να την είχε η Άρσεναλ. Σίγουρα το σοκ μεγάλο και αν αναλογιστούμε ότι στο κύπελλο κάνει αλλαγές ο προπονητής της Μπόρνμουθ, θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Για να δούμε όμως η Μιλγουολ μπορεί να μας χαρίσει το τεσσαράκι που κυκλοφορεί. Πρώτον ο αγώνας είναι στην έδρα της. Η δίψα και η λαχτάρα νίκης είναι υπέρ του γηπεδούχου και τρίτον η απόδοση εξαιρετική για εντός έδρας ομάδα (4.00). Το θέμα είναι αν μπορούν τα παλικάρια! Στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχει ήττα (3-1-0), ψυχολογία έχει και το κίνητρο μεγάλο. Θέμα ροτέισον δεν υπάρχει για την Μιλγουολ, είναι οι αγώνες που η μικρή ομάδα έχει την δυνατότητα να γράψει ιστορία. Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και εμείς περιμένουμε να δικαιωθούμε για την επιλογή μας. Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος, απλά δυνατότητα στην ελπίδα δεν έχουν μόνο αυτοί που δεν προσπαθούν. Η Μιλγουολ είναι ομάδα που έχει παίξει τελικό κυπέλλου, άρα ξέρει ότι αν προσπαθήσει θα αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση.

Bet histories : Ο bookmaker κάνει λάθος εκτιμήσεις, μην νομίζετε ότι το κάνει επίτηδες να δίνει λάθος αποδόσεις. Το ίδιο και ο παίκτης του Στοιχήματος κάνει λάθος επιλογές. Απλά με την σωστή στρατηγική μπορούμε να βρούμε τις αδυναμίες του και να έχουμε τέτοιο κέρδος, που να μπορούμε να αγοράσουμε οποιαδήποτε δώρο ενός διαγωνισμού.

Το ξαναγράφω ξανά, ότι το κύπελλο Αγγλίας μας βοηθάει σαν παίκτες του Στοιχήματος να πιάσουμε μεγάλες αποδόσεις ή να βρούμε την λάθος εκτίμηση του bookmaker. Μεγάλο λάθος αν στο κύπελλο επιλέξετε ομάδες που είναι φαβορί και κάτω από 2.00 απόδοση. Μην κάνετε το παιχνίδι στημένο κατά σας, με δικές σας λάθος επιλογές. Μην φοβάστε τον bookmaker, κοιτάξτε τον στα μάτια και επιλέξτε τις αποδόσεις που νομίζετε ότι έχει κάνει λάθος.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)