Select your timezone: Select
Betsoup

Γουότφορντ v Μπέρτον

01/07 17:00
Added 2017/01/07 15:32 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @5.250 6/10 -6.00

Ξεκινάει ξανά η διοργάνωση κυπέλλου Αγγλίας, με τον τρίτο γύρο να έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μπαίνουν τα θηρία της Πρέμιερ Λιγκ & Τσαμπιονσιπ. Ένας θεσμός για τους λάτρεις των μεγάλων αποδόσεων, ένας θεσμός για όσους κυνηγούν παικτικές αξίες, ένας θεσμός που αφορά τους παίκτες του στοιχήματος που έχουν καταλάβει τι σημαίνει η λέξη Στοίχημα. Για όσους ψάχνουν αποδόσεις μέχρι 2.00, καλά να κάνουν να ασχοληθούν με άλλα πρωταθλήματα ή θεσμούς. Εδώ μιλάμε για την πραγματική έννοια “value bet”, άσχετα αν επαληθευτούν τα σημεία ή όχι.

Τips histories : Οι αντίπαλοι στο Στοίχημα είναι ο παίκτης του Στοιχήματος & ο bookmaker. Σε καμιά περίπτωση οι παίκτες του Στοιχήματος μεταξύ τους ή οι bookmakers μεταξύ τους.

Ένα παιχνίδι που είναι άξιο αναφοράς είναι το Γουότφορντ – Μπέρτον. Οι αποδόσεις είναι 1.67 VS 5.25. Οι αγώνες είναι νοκ αουτ, αλλά αν λήξει ισοπαλία θα υπάρξει ρεβάνς στην φιλοξενούμενη. Η Γουότφορντ δεν είναι στα καλά της (1-1-6), με αρκετές απουσίες, αναγκάζοντας να παίξει αμυντικά με έναν επιθετικό σε πολλά ματς και αυτό το 1.67 δεν λέει καθόλου την αλήθεια. Σίγουρα η Μπέρτον δεν είναι καμία ομαδάρα, απλά έχουμε δύο στοιχεία που μας ενισχύουν την επιλογή μας. Ποια είναι αυτά; Ο προπονητής Κλαφ, λάτρεις των κυπέλων και ότι ο θεσμός από μόνος του είναι για να μπορέσει μια οποιαδήποτε ομάδα να γράψει την δικιά της ιστορία. Πιο εύκολο είναι να πάρεις το κύπελλο, παρά να κάνεις αυτό που έκανε πέρσι η Λέστερ.

Tips histories : Δημιουργήστε πλάνο πονταρίσματος, μελετήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας και όχι να βλέπετε τους παίκτες του Στοιχήματος σαν αντιπάλους. Ο βασικός αντίπαλος είναι ο bookmaker.

Φυσικά κάποιος μπορεί να παίξει διπλό draw no bet, αφού η ισοπαλία βολεύει την Μπέρτον. Πάντως το 1.67 με το 5.25 δεν λέει την αλήθεια, για την δεδομένη χρονική στιγμή. Αφού το κύπελλο Αγγλίας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, γιατί να μην την κάνει η ομάδα του Κλαφ, που το εξιτάρει ο θεσμός του Κυπέλλου.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)