Select your timezone: Select
Betsoup

Λανς v Αζαξιό

11/07 21:30
Added 2016/11/07 13:06 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 1.5 (Ομάδα 1 Over/Under 1.5 Γκολ) @1.950 6/10 -6.00

Λανς v Αζαξιό Γηπεδούχος over 1.5 (2.00 απόδοση)

Το Στοίχημα δεν είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Καλημέρα παικταράδες μου. Να σας πω την αλήθεια, δυσκολεύομαι να γράψω, όχι, για κάποιο λόγο, αλλά δεν μπορώ να προσαρμοστώ σε κανόνες ενός διαγωνισμού. Τι θέλω να πω. Όταν θα πρέπει να γράψω 300 λέξεις για το ζευγάρι Χ, δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά είναι σαν να κάνv one night stand. Δεν θα πάρετε κάτι από το κείμενο μου, μόνο αν σας ερεθίσω να ποντάρετε το σημείο που σας λέω. Αρθρογραφία και Στοίχημα δεν είναι έτσι. Πρέπει να σας γράψω «Καλημέρα», στο τέλος «καλή επιτυχία στα δελτία σας». Πρέπει να σας εξηγήσω τι έγινε το Σαββατοκύριακο και ειδικότερα στις επιλογές μου. Ότι το Τζένοα – Ουντινέζε ήταν στο ημίχρονο 1-1 και δεν βγήκε Over, ότι το over 1.5 του Ολυμπιακού ήταν πιο σωστό ποντάρισμα, άσχετα αν είχε την ίδια απόδοση 1.91 με το Τορίνο – Κάλιαρι goal-goal & over.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είχα παρέμβαση από το site (εκτός από τα πρώτα κείμενα που έγινε σύσταση), αλλά δεν νιώθω άνετα με το συγκεκριμένο στυλ αρθρογραφίας. Να μην παρεξηγηθώ, αυτό το στυλ τα site του εξωτερικού το έχουν πάνω από 10ετία, είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, απλά για τα δικά μου δεδομένα δεν ταιριάζει. Άντε να σε γράψω 300 λέξεις, τι θα καταλάβει ο παίκτης του στοιχήματος από διαχείριση κάβας, από πλάνο πονταρίσματος, από ανάγνωση μιας απόδοσης. Είναι πολύ κρύο όλο αυτό, αλλά να ξέρετε ότι αρκετοί παίκτες βγάζουν λεφτά από αυτό. Υπάρχουν αυτά τα site και οι tipsters δημιουργούν συνδρομητικές σελίδες με την άδεια του site και προσπαθούν να φέρουν μέλη. Υπάρχει άτομο - α, το κάνει αυτό εδώ και 15 χρόνια, έχει δημιουργήσει ομάδα μελών 400 (δεν θέλει παραπάνω) και ο λόγος προφανές. Θέλει τα 400 μέλη να έχουν την Χ οικονομική δυνατότητα και να είναι χαρακτήρες ενός επιπέδου που κρίνει αυτός. Δεν θα βάλει στην ομάδα του όποιον τύχη στο δρόμο. Φυσικά ταυτόχρονα και οι 400 δεν δίνουν συνδρομή (30€ το μήνα), γιατί θα έβγαζε το χρόνο 144.000€, αλλά βγάζει παραπάνω μισθό από έναν υψηλόβαθμο στρατιωτικό. Για να έχεις τέτοια ομάδα, πρέπει να σε εμπιστεύονται και αυτός έχει ποσοστό επιτυχίας άνω του 70%. Πως αποκτάς τέτοιο ποσοστό, είναι για άλλη κουβέντα, πιο κοντινή θα έλεγα.

Μακάρι να έρθει αυτό το εγχείρημα και σε αυτό το site, απλά για να καταλήξω δεν ταιριάζει σε εμένα αυτό. Θα σκεφτώ από αύριο αν ξαναγράψω προτάσεις, μπορεί να κλείσω το μήνα και μετά να σταματήσω, αλλά μπορεί και να γίνει από αύριο. Μακάρι να πήρατε στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στον τρόπο παιχνιδιού σας, για εμένα σκοπός δεν ήταν να κερδίσω κάποιο δώρο, αλλά να σας βοηθήσω να καταλάβετε το αληθινό παιχνίδι του Στοιχήματος. Συγνώμη που εχθές δεν σας έγραψα το goal-goal & over της Βαλένθια, το επισήμανα σε άλλη σελίδα που γράφω και ξεχάστηκα να το βάλω στο prognostika.net. Πιστεύω έκανε μπαμ και να το ποντάρατε.

Σε ανοδική πορεία η Λανς

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λανς (4-1-1), βρίσκετε στην 6η θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο, που αν κερδίσει θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση, πίσω από την Μπρεστ. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (2-3-1) και το χαρακτηριστικό που έχουν οι αγώνες της, είναι τα πολλά under (9 under σε 13 ματς). Μέσο όρο σε κάθε ματς βάζει 1.3 γκολ, στοιχείο που θα μας βοηθήσει στην επιλογή μας.

Η Αζαξιό είναι στην 14η θέση, με μια άνεση από τις ομάδες που προσπαθούν να σωθούν, ενάμιση παιχνιδιού. Ο στόχος της είναι να μην χάσει σήμερα, αλλά τα τελευταία της παιχνίδια δεν είναι ενθαρρυντικά (2-1-3). Έχει δύο συνεχόμενες ήττες και θα προσπαθήσει να μην τριτώσει το κακό.

Η παράδοση δεν είναι μεγάλη το 2008 κέρδισε η Αζαξιό, ενώ πέρσι η Λανς 2-0.

Για να δούμε πως το διαβάζει ο μπουκ το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο άσος φαβορί 1.65 και το under 1.57

Το Νο goal φαβορί 1.62 και να μην δεχθεί ο γηπεδούχος goal
1.48.

Με λίγα λόγια μας λέει ότι θα βγει 1-0 (1.55) ή 2-0 (3.00)

Πολύ πετσοκομένες αποδόσεις, αλλά όχι να μην δεχθεί η Λανς γκολ 1.48 πιο λίγο από το απλό under 1.57;

Δευτέρα πιο λίγοι αγώνες, ο παίκτης έχει πιο καθαρό μυαλό, μπορεί και να μην βγει ο άσσος. Σαν στήλη θα ποντάρουμε να βάλει η Λανς δύο γκολ και πάνω (2.00 απόδοση). Μια λογική τιμή, έχει πιθανότητες να βγει, άσχετα αν η Λαντς βάζει 1.3 γκολ. Θα πάρουμε ένα μικρό ρίσκο αφού θέλουμε να αγοράσουμε μια τιμή άνω το 1.60.

Φυσικά το κίνητρο, η φόρμα, το ρόστερ λέει Λανς. Όχι, όμως στο 1.65, εδώ θέλω να μάθετε να παίζετε σωστά. Αν θέλετε τέτοιες αποδόσεις, υπάρχουν πολλά έντυπα που προτείνουν τέτοιες αποδόσεις.

Θα παραβώ λίγο τους κανόνες, αλλά θέλω να σας δώσω να καταλάβετε πόσο πολύ καλοί tipsters είστε εδώ στο prognostika.net. Ναι, εσύ που μου διαβάζεις και νομίζεις ότι είσαι κατώτερος από αυτούς. Υπάρχει μεγάλος δημοσιογράφος, ο οποίος πληρώνεται από τηλεόραση, ράδιο, έντυπα και έδωσε Σαββατοκύριακο 4 ματς (1.69 διπλή ευκαιρία, 1.65, 1.45, 1.85). Έπιασε το πρώτο διπλή ευκαιρία και το 1.45 σαν σημείο και over μαζί. Έχασε το 1.65 και το 1.85. Αυτός με μαθηματική ακρίβεια κάθε τέλος της σεζόν είναι αιμοδότης τον μπουκ.
Αυτό το έγαψα για να πάρετε τα πάνω σας, να ανεβείτε ψυχολογικά και ότι είστε οι καλύτεροι. Να, τέτοια δεν μπορώ να σας γράφω, γι’ αυτό σκέφτομαι να σταματήσω να δίνω προτάσεις εδώ στο μεγαλύτερο στοιχηματικό site prognostika.net!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)