Select your timezone: Select
Betsoup

FC Σαφχάουσεν v FC Συών

11/02 20:00
Added 2016/11/02 01:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title FC Συών (-1) (Χάντικαπ Γκολ) @2.150 6/10 -6.00

Δαιμονιώδη φόρμα

FC Σαφχάουσεν v FC Συών (Συών -1 γκολ 2.15 απόδοση)

Σε δαιμονιώδη φόρμα το τρένο της Συών, που στο ρόστερ της έχει τον δικό μας Φάνη Γκέκα. Βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Βασιλεία. Έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βάζοντας 18 γκολ σε έξι αγώνες. Στο κύπελλο έχει παίξει μόνο εκτός έδρας, με πιο αδύναμους αντιπάλους, κέρδισε 6-1 την Ρομοντό και 4-3 την Ξαμάξ, ομάδα Β Ελβετίας που είναι στην 2η θέση. Το λέω αυτό, γιατί ο αποψινός αντίπαλος παίζει και αυτός στην Β κατηγορία και είναι τελευταίος με 10 βαθμούς. Στα τελευταία έξι παιχνίδια η Σαφχάουζεν έχει πέντε συνεχόμενες ήττες και μία ισοπαλία. Στο κύπελλο κέρδισε άνετα δύο ερασιτεχνικές ομάδες με 3-0 και 4-1.

Δεν εξετάζω ότι παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες, συνήθως ποντάρω στο κύπελλο ομάδες Β κατηγορίας, αρκεί να έχουν την φόρμα και το υλικό σαν ομάδα. Ο γηπεδούχος τώρα αν δεν συνέλθει θα πάει πιο κάτω την νέα σεζόν, έχει μόνο μία νίκη εντός έδρας, έχει πέντε ήττες σερί και πάει να παίξει έναν θεσμό, που έτσι και αλλιώς δεν έχει τύχη για κάτι παραπάνω. Η Σιόν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία, είναι σε θέσεις που οδηγούν στο τσάμπιονς λιγκ, ας είναι ακόμα νωρίς και ο στόχος του κυπέλλου είναι εφικτός, αφού στο πρωτάθλημα η Βασιλεία είναι ένα κλικ καλύτερη.

Δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί, αφού η Συών είναι ομάδα Α κατηγορίας, ιστορική και δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάποιο στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, το διπλό δεν χαλάει. Το θέμα είναι ότι η απόδοση δεν μας αρκεί (1.42) και κοιτάμε για κάτι καλύτερο. Η επόμενη προσέγκιση, γενικά σε όλα τα ζευγάρια, όταν δεν μου αρέσει η απόδοση, πάω σε νίκη μαζί με over. Όμως εδώ έχουμε Σιόν & over (1.85). To φυσιολογικό είναι να το βγάλει μόνη της το over και το πολύ να δεχθεί ένα γκολ. Αφού μπόρεσε και έβαλε εκτός έδρας την Ξαμάξ τέσσερα γκολ, λογικά θα μπορέσει να κάνει κάτι παρόμοιο με την Σαφχάουζεν. Έτσι, κατέληξα στην επιλογή του διπλού (- 1 γκολ) σε απόδοση 2.15. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και θα καλύψει το χάντικαπ του εντός γκολ. (356 λέξεις)

Ελπίζω να μην φάγατε τα νύχια σας

Αφού τελείωσα την ανάλυση μου, θέλω να σας επισημάνω αυτά που έγραψα χθες για το τσάμπιονς λιγκ. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ναι, να δούμε τους αγώνες, αλλά για στοίχημα δεν είναι. Τα φαβορί είτε με το ζόρι κέρδισαν, είτε ισοπαλία. Για πάρτε μια γεύση Νάπολι 1-1 (2.05), Γκλάνμπαχ 1-1 (1.37), Μπάρτσα 2.30 (έχασε 3-1) και οι υπόλοιπες κέρδισαν με ένα γκολ διαφορά. Ξέρετε πόσο πονταρίστηκαν τα φαβορί; Πόνταραν οι παίκτες 5.500.000€. Το μεγαλύτερο το πήρε η Άρσεναλ κοντά στο 1.000.000€. Δηλαδή πόνταραν 5.500.000 στο 1.03 της Ατλέτικο (γκολ 90+), στο 1.47 της Παρί, στο 1.25 της Άρσεναλ, στο 1.22 της Μπάγερν και στο 1.45 της Μπενφίκα. Καλά να πάθετε, ελπίζω να φάγατε όλα τα νύχια σας. Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Θα το φωνάζω και θα το γράφω συνέχεια. Μην κάνετε το παιχνίδι να είναι στημένο κατά σας, πριν καν ξεκινήσει. Η στήλη μας, ένα παιχνίδι διαλέξαμε από το σεντόνι σε απόδοση άνω του 3.50. Το τσίμπησα και έφυγα. Πουθενά, σε κανένα έντυπο, μόνο στο site prognostika.net διαβάσατε για το μεγάλο λάθος των εταιρειών, να δίνουν αουτσάιντερ το under της Κόβεντρι. Δεν φτάνει που έκαναν λάθος στο αρχικό 1.90, το μεγαλώσανε σε 1.95 και στο τέλος 2.00. Δέκα under η Κόβεντρι και η Τσεστερφιλντ πέντε ματς (έξι με το χθεσινό) χωρίς να βάλει γκολ. Αυτές είναι ευκαιρίες και ας παίζει ο κόσμος το σεντόνι.

Τips news : Κοιτάω τις αποδόσεις στην Μονακό. Μας λένε ότι θα κερδίσει και την έχουν φαβορί 1.73. Βλέπω ότι φαβορί είναι και το under 2.5 (1.73). Το ίδιο. Ωραία, αφού η λογική λέει Μονακό κοιτάω ότι το under 1.5 γηπεδούχο το δίνει (1.80). Αν βγει, τι σημαίνει; Ότι ο γηπεδούχος θα κερδίσει 1-0. Γιατί το 1-0 το δίνει 1.57 και το under 1.5 γηπεδούχος 1.80. Κάτι δεν μου αρέσει εδώ. Θα συμφωνήσω με Μονακό, θα συμφωνήσω (σχεδόν) με το under 2.5, αλλά το λάθος το έκαναν στον γηπεδούχος 1.5 γκολ, όπου το over είναι αουτσάιντερ (1.91 απόδοση). Δεν ξέρω αν το βάλω αύριο στις αναλύσεις μου, απλά το γράφω για να το μελετήσετε. (348 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)