Select your timezone: Select
Betsoup

Ουντινέζε v Τορίνο

10/31 20:00
Added 2016/10/31 01:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 +6.30

Ουντινέζε v Τορίνο goal-goal & over (2.05 απόδοση)

Διαφορετικές πορείες για τις δύο ομάδες, το Ούντινε με 10 βαθμούς, λίγο πιο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Το υλικό δεν είναι άσχημο, θα γυρίσει το καράβι, απλά πρέπει να γίνει άμεσα πριν μεγαλώσει το πρόβλημα. Πάντως στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει 1-1-4, με μέσο όρο να δέχεται δύο γκολ. Το καλό για την επιλογή μας είναι ότι φέρνει over, έξι σε εννιά αγώνες.

Το Τορίνο είναι σε καλή κατάσταση, είναι στις υψηλές θέσεις και χωρίς άγχος αφού έχει 15 βαθμούς θα πάει να παίξει το ποδόσφαιρο της. Δεν έχει ήττα τελευταία με 3-3-0 και επτά over στο πρωτάθλημα. Ομάδα που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια βάζει 2.8 γκολ κατά μέσο όρο, πιστεύω να βάλει δύο γκολ σε μια άμυνα που δέχεται 2.5 γκολ στο πρωτάθλημα

Προϊστορία : Το Ούντινε έχει τρομερή παράδοση με 4-0-2, αλλά αυτή την χρονική στιγμή το Ούντινε δεν είναι καλή κατάσταση. Τα μισά ματς έχουν βγει goal-goal & over.

Εκτίμηση : Ξέρουμε ότι η Ουντινέζε είναι με την πλάτη στον τοίχο, έκανε μια νίκη αλλά δεν αρκεί. Αφού παίζει εντός έδρας πρέπει πάση θυσία να μπει δυνατά και να βάλει γκολ πρώτη. Φυσικά παίζει με έναν αντίπαλο που αυτή την στιγμή έχει τρομερή φόρμα. Η επιθετική της γραμμή της Τορίνο είναι σε τρομερή κατάσταση. Αν πούμε ότι ο αγώνας θα βγει διπλό, τότε έχουμε πιθανότητες να βάλει η Τορίνο δύο γκολ. Αν πούμε όμως ότι θα βγει άσσος, θα χρειαστούμε οπωσδήποτε το γκολ της φιλοξενούμενης για να βγει εκτός από goal-goal και Over. Τέλος ισοπαλία δεν έχουν φέρει ποτέ οι δύο ομάδες, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και αφού το θέλουμε και over, ένα σκορ 2-2 τελικό θα το τουφεκίσω. Πάντως αν με βάλετε πια από τις δύο επιλογές να επιλέξω, πιστεύω πολύ στο goal-goal.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)