Select your timezone: Select
Betsoup

Λας Πάλμας v Θέλτα

10/30 21:45
Added 2016/10/30 20:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title 3-2 (Λας Πάλμας) (Ακριβές σκορ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή) @10.500 6/10 -6.00

Ωραίο παιχνίδι σήμερα το βράδυ στην Ισπανία, ανάμεσα στην Λας Πάλμας και Θέλτα. Δύο ομάδες που είναι μαζί στο βαθμολογικό πίνακα, λίγο πιο κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Θα είναι ένα προσεκτικό παιχνίδι, με στόχο να μην χάσουν.
Η Λάς Πάλμας είναι ντεφορμέ, με 1-3-2, αλλά στο γήπεδο της δεν χάνει εύκολα (2-2-0). Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει, να σταματήσει το αρνητικό της σερί, αλλά έχει να αντιμετωπίσει μια φορμαρισμένη ομάδα.

Η Θέλτα όπως είπαμε τα πάει πολύ καλά αυτό το διάστημα (4-1-1) και αν βελτιωθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια θα ανεβεί πιο πολύ στην βαθμολογία. Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι ήταν καταστροφικό, έχασε από την Λα Κορούνια 5-0 και πιστεύω να είναι πιο προσεκτική σήμερα και να βγάλει πείσμα στο παιχνίδι της. Έχει πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, έχει δεχθεί 17 γκολ σε εννιά παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα έχει αγώνα εκτός έδρας μέσα στον Άγιαξ.

Προϊστορία :Καθαρή επικράτηση της Λας Πάλμας 4-2-0, με τις δύο ισοπαλίες να ήταν goal-goal 1-1. Φαίνεται ότι οι ομάδες από ρα σκορ που φέρνουν μεταξύ τους ανοίγονται, κάτι που πιστεύουμε να δούμε σήμερα. Αυτό θα φανεί από την αρχή του παιχνιδιού, αν έχουμε 2-3 γκολ στο ημίχρονο, να μπορέσουμε να βγάλουμε την συγκεκριμένη μας επιλογή.

Εκτίμηση : Είναι πολλά πέντε ματς χωρίς νίκη για την Λας Πάλμας, στα τελευταία έξι ματς έχει δεχθεί τρεις φορές δύο γκολ. Ευτυχώς βάζει γκολ και αυτό είναι ένα δείγμα ότι θα έρθει και η νίκη. Λόγω καλής έδρας και παράδοσης πιστεύω ότι θα μπορέσει να σκοράρει, αλλά από την άλλη η άμυνα της κάνει νερά. Βλέπω την Θέλτα έβαλε δύο τεσσάρες και σε δύο ματς από δύο γκολ. Επομένως θα έχει γκολ ο αγώνας. Οι τελευταίες δύο νίκες της γηπεδούχου ήταν 3-1 και 2-1, επομένως από καθαρά ένστικτο και στατιστικών στοιχείων θα πάω στο ευρύ σκορ 3-2.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)