Select your timezone: Select
Betsoup

Χόφενχαϊμ v Χέρτα

10/30 16:30
Added 2016/10/29 22:51 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.500 6/10 -6.00

Χονφεχάιμ – Χέρτα Χ

Δύο εκπλήξεις να πω, δύο άξιες ομάδες, ότι και να γράψουμε είναι πολύ λίγο, απ’ αυτό βλέπουμε από τις δύο ομάδες. Η Χονφεχαιμ στην 4η θέση, χωρίς ήττα 4-4-0, ενώ η Χέρτα μόνο με μια ήττα 5-2-1 κάνει αξιοθαύμαστη πορεία. Οι άμυνες τους δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει, παίζουν χωρίς φόβο και τώρα που τους έχει φύγει η πίεση περιμένουμε το καλύτερο από αυτούς.
Θα μπορούσαν οι αποδόσεις να είναι πιο κοντά, αφού δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι η Χέρτα. Για πρώτη φορά η Χονγεχαιμ κερδίζει τέσσερις συνεχόμενες φορές μετά από χρόνια που το είχε κάνει, δεν νομίζω να μεγαλώσει το σερί της, ο πόντος θα είναι χρήσιμος απέναντι σε ένα πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο. Η Χέρτα έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Αφού η Μπάγερν κέρδισε, το ίδιο και η Λειψία, άρα καμία ομάδα δεν θα θέλει να χάσει. Αξίζει πάντως να το δούμε τον αγώνα, είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή στην Γερμανία, μαζί με την νεοφώτιστη Λειψία.

Η παράδοση είναι λίγο πολύ μοιρασμένη, αλλά για τους λάτρεις τον γκολ, έχουν φέρει πέντε συνεχόμενα over και goal-goal. Αφού το βλέπουμε ισοπαλία το 1-1 σκορ είναι αρκετά πιθανό.
Έδρα δεν το παίζω λόγω απόδοσης ας βγει 5-0, αλλά ούτε και προς δεξιά, αφού δεν κοντράρεις εύκολα μια ομάδα χωρίς ήττα στην Γερμανία. Νομίζω το πιο λογικό είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Ομάδες που μας χαρίζουν βαθμούς και σημεία δεν τις κοντράρεις, τις σέβεσαι και συνεχίζεις την στήριξη στα υπόλοιπα ματς.

Χαίρομαι πάρα πολύ να υπάρχουν τρεις ομάδες που δεν τις περίμενε κανείς πίσω από την Μπάγερν, αυτό σημαίνει υγεία. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί στα στατιστικά βγαίνουν τα Γερμανικά γήπεδα με το περισσότερο κόσμο. Η Λειψία, η Χέρτα και η Χονφεχαιμ, ακόμα και η Κολωνία δείχνουν τον δρόμο για ένα αξιοζήλευτο πρωτάθλημα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)