Select your timezone: Select
Betsoup

Παναιτωλικός v ΠΑΣ Γιάννενα

10/31 19:30
Added 2016/10/29 22:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.250 6/10 -6.00

Παναιτωλικός – Γιάννινα Χ

Πέφτει η αυλαία του Ελληνικού πρωταθλήματος, με δύο συμπαθητικές ομάδες. Μια Δευτέρα που είναι η κατάρα τον γηπεδούχων, αφού έξι φορές δεν έχει βγει νικητής ο γηπεδούχος. Συγκεκριμένα, έχουμε δύο διπλά του Πάοκ στην Τρίπολη και της Άεκ στην Λάρισα. Τα υπόλοιπα τέσσερα ματς έληξαν ισοπαλία (2-2,0-0,0-0,1-1). Λες και ξέρουν οι εταιρείες και βλέπουμε μια ομάδα όπως τα Γιάννινα με εξαιρετική πορεία να έχει 4-1-1. Επομένως το Χ2 έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί. Για να δούμε πιο αναλυτικά το ζευγάρι.

Ο Παναιτωλικός, έχει ξεφύγει πέντε βαθμούς από την ζώνη, ενώ τα Γιάνινα οχτώ. Υπήρχε περίπτωση να κινδυνέψουν; Όχι, φυσικά, έχουν καλό υλικό, απλά δεν έχουν το άγχος πλέον και μπορούν να κοιτάξουν να μαζέψουν βαθμούς. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να μην χάσει ο Παναιτωλικός και αφού παίζει εντός έδρας να κυνηγήσει την νίκη. Ότι ψάχνει την σταθερότητα του φαίνεται και από τα τελευταία αποτελέσματα 2-2-2 . Το έργο δεν θα είναι εύκολο, αφού τα Γιάννινα είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Τα Γιάννινα αυτή την χρονική στιγμή παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο, κάτι που φάνηκε στον αγώνα με την Λάρισα. Ο προπονητής της είναι ένας από τους πιο ήρεμους προπονητές στην Ελλάδα, δεν τους δημιουργεί άγχος και γι΄αυτό ελεύθερα προσπαθούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ο στόχος της είναι να μην χάσει, αφού και ο ένα βαθμός θα είναι πολύτιμος.

Η παράδοση είναι 2-3-0, με τις ισοπαλίες πιο πολλές, κάτι που περιμένουμε να συμβεί και τώρα. Πάντως για τους λάτρεις τον ειδικών στοιχημάτων φέρνουν πολλά no goal.

Το σετ αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια, δεν έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο από τα Γιάννινα ο Παναιτωλικός. Νομίζω ότι υποτιμούν τους Ηπειρώτες και θα το πληρώσουν. Μην ξεχνάτε ότι την Δευτέρα δεν έχει κερδίσει γηπεδούχος. Ελπίζω να μην γίνει και τώρα. Μέχρι τελευταία στιγμή κοιτούσα δεξιά, αλλά επειδή ο Παναιτωλικός είναι επικίνδυνος εντός έδρας θα ποντάρω στην ισοπαλία.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)