Select your timezone: Select
Betsoup

Μίντλεσμπρο v Μπόρνμουθ

10/29 17:00
Added 2016/10/29 15:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @3.100 6/10 -6.00

Μίντλεσμπρο v Μπόρνμουθ 2 (3.10 απόδοση)

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας κουράζω, επειδή τα κείμενα μου είναι μεγάλα. Απλά ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω (όπως και εγώ βοηθιέμαι από πολλούς tipsters του μεγαλύτερου site prognostika.net). Είμαι περήφανος για πολλά παιδιά, για τις τρομερές εμπνεύσεως που έχουν και τις σωστές προσεγγίσεις σημείων. Ας ασχολούμαι 18 χρόνια με το στοίχημα, κάθε μέρα παίρνω ωραία στοιχεία από τους τρομερούς μας tipsters.
Απλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα παραλείψω, ξανά και ξανά. Μια τέτοια περίπτωση είναι η συγκεκριμένη επιλογή στο διπλό. Για πιο λόγο 2.55 με 3.10 το ασόδιο. Η Μίντλεσμπρο δεν έχει νίκη τελευταία 0-2-4, ενώ δεν έχει νίκη και εντός έδρας 0-1-3. Ποιος το σκέφτηκε το 2.55, δεν μπορώ να καταλάβω. Έχετε κάποια πληροφορία, κάποια έμπνευση, αφού δεν έχει νίκη πως λες κάποιον να αγοράσει την συγκεκριμένη τιμή. Κοροϊδεύεις τον πελάτη σου κατάμουτρα και ας βγει 5-0, την ίδια άποψη θα έχω.

Πάμε στο καμάρι μας, η Μπόρνμουθ έχει 3-2-1, με μεγάλη νίκη όπως με την Χαλ 6-1. Εντός έδρας τα πάει περίφημα, απλά οι συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας την έχει στερήσει καλύτερη βαθμολογική θέση. Πιστεύω θα σπάσει το ρόδι και θα κάνει την πρώτη της νίκη εκτός έδρας. Το ίδιο θα προσπαθήσει και η Μίντλεσμπρο να κάνει την πρώτη της πρώτη εντός έδρας νίκη.
Πάντως σε καμία περίπτωση το σετ αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια, τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Δεν λέμε κάτι εγωιστικό, αυτή είναι η αλήθεια, έχουμε την φόρμα των ομάδων, τι έχουν κάνει φέτος και την απόδοση. Τι θα διαλέξουμε, την ευκαιρία που μας δίνει η εταιρεία να αγοράσουμε μια τιμή με πολλά πλεονεκτήματα.

Η παράδοση είναι φτωχή, σε δύο αναμετρήσεις έχουν δύο ισοπαλίες. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κάτι, αφού ο αριθμός είναι πολύ μικρός για συμπεράσματα. Έχει μεγάλη ευκαιρία η Μπόρνμουθ να πλησιάσει τα υψηλά στρώματα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)