Select your timezone: Select
Betsoup

Λίνγκμπι v Ράντερς FC

10/29 17:00
Added 2016/10/29 13:59 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Under 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @5.250 6/10 -6.00

Λίνγκμπι v Ράντερς FC 1 & under (5.25 απόδοση)

Ενώ στον Οπαπ οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, εδώ μας προσφέρουν κάπως ανάποδα τα νούμερα 2.95/3.25/2.60. Το σκεπτικό μου το έχετε μάθει, μακάρι να το ακολουθείτε και εσείς. Η Λίγκμπι αουτσάιντερ ενώ έχει 5-1-0 (8-2 γκολ), είναι στην 4η θέση, πολύ κοντά στο 2ο Μπρόντμπι. Αν βγάλουμε την άμυνα της Κοπεγχάγη που έξι γκολ παθητικό, μετά είναι της Λίνγκμπι με 12 γκολ. Εντός έδρα πολύ καλή με 4-2-1, δεν νομίζω ότι το 2.95 λέει την αλήθεια. Στα τελευταία έξι ματς έχει πέντε under και οι πέντε νίκες της είναι χωρίς να δεχθεί γκολ. Υπάρχει λάθος εκτίμηση εδώ από τον μπουκ. Είναι ολοφάνερο.

Η Ράντερς, είναι μια ομάδα με πολλές ισοπαλίες, γεγονός που φαίνεται τελευταία 1-3-2, όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι εκτός έδρας έχει μία ήττα. Επομένως θα βάλει δύσκολα στην Λίνγμπι, γι’ αυτό σαν πρώτο σημείο έχω το under και μετά θα πάω στην ισχυρή έδρα.

Λογικό είναι να έχει ρίσκο η επιλογή μας, αφού είναι άνω του 5.00 απόδοση. Χθες είχαμε ατυχίες, πιστεύω σήμερα να μας γυρίσει η τύχη. Η Λίνγκμπι μεσοβδόμαδα έχασε και αποκλείστηκε από το κύπελλο, ένα στοιχείο που θα τους πεισμώσει να στραφούν στο πρωτάθλημα. Μια νίκη είναι ότι πρέπει για την δεδομένη χρονική στιγμή. Πάντως η Ράντερς κυρίως εκτός έδρα έχει φέρει αρκετά under.

Πριν πάμε προς το τέλος της ανάλυση, η Λίνγκμπι έχει την ευκαιρία με νίκη να ανεβεί πιο πολύ, αφού παίζει η Κοπεγχάγη με την Μίντιλαντ μεταξύ τους.

Για την παράδοση δεν έχουμε να πούμε κάτι, αφού απλά δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους. Πάντως διαβάζοντας την ειδησιογραφία βλέπω ότι μιλάνε για μεγάλο under και no goal. Σίγουρα ο καθρέπτης είναι το γήπεδο, αλλά βάζοντας όλα τα δεδομένα που αναλύσαμε, αξίζει το 5.25 στο 1 & under. Πρέπει να ρισκάρουμε πολλές φορές στο στοίχημα, να μην φοβόμαστε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)