Select your timezone: Select
Betsoup

Βιτόρια Σετουμπάλ v Πόρτο

10/29 20:15
Added 2016/10/29 13:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @1.950 6/10 -6.00

Βιτόρια Σετουμπάλ v Πόρτο 2 & over (1.95 απόδοση)

Με την ισχυρή της έδρα η Πόρτο, δίχως ήττα, έχει ανεβάσει στροφές και είναι στην2η θέση με – 3 βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα. Τα πάει πολύ καλά 18-4 γκολ, την καλύτερη άμυνα μαζί με τους αετούς, απλά υστερεί σε ένα γκολ για να είναι και εκεί πρώτη. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει βάλει 10 γκολ και έχει πέντε στα έξι over. Γενικά στο πρωτάθλημα έχει έξι Over σε οχτώ αγώνες. Είναι ομάδα ου μπορεί να στο κάνει μόνη της (1-3,3-0,3-1,0-4,3-0). Τα αποτελέσματα είναι σε όσα ματς κέρδισε και ήρθαν over. Το μόνο που μπορούμε να μας κόψει από την επιλογή μας (εκτός ότι είναι κάτω από 2.00), ότι έχει αγώνα Ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα και δεν ξέρουμε τις προθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Καλό είναι πάντως να δεχθεί γκολ (λίγο δύσκολο) για να έχει κίνητρο.

Η Σετούμπαλ είναι μια μέτρια ομάδα. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι από τις χειρότερες, έχει 2-3-3 φέτος, ομάδα με αρκετές ισοπαλίες, που οφείλετε ότι είναι σφικτή σαν ομάδα, ιδού και τα έξι under που έχει. Απλά εμείς θέλουμε ένα γκολ για να σιγουρέψουμε το σημείο μας. Νομίζω δεν έχει τύχη για να πάρει κάποιον βαθμό, δεν είναι από τα ματς που τα έχει στην ατζέντα ο προπονητής.

Για την προϊστορία τι να πούμε, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους 0-0-9. Εμάς όμως μας ενδιαφέρουν τα γκολ. Αν βγάλουμε έξω τα τελευταία δύο παιχνίδια τους που έληξαν under, τα υπόλοιπα επτά βγήκαν Over, όπου στα έξι από αυτά η Πόρτο έβαλε από τρία γκολ και πάνω. Πάντως πολύ δεν πάει να βγει και τρίτο under; Η απόδοση φυσικά δεν είναι κάποια ευκαιρία, απλά επειδή μας έχει στα σχοινιά ο μπουκ, κρατιόμαστε με σημεία για να μην πέσουμε κάτω. Έτσι είναι το στοίχημα πρέπει να τα βάλεις όλα στο καζάνι και να προσπαθήσεις να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους λάτρεις τον αριθμών η Πόρτο έχει να χάσει από την Σετούμπαλ, ανεξαρτήτως έδρας από το 1989! Εκτός έδρας η Πόρτο έχει 22-5-0, μήπως το περιβάλλον εκεί είναι αρκετά φιλικο; Λέω εγώ ο πονηρός. (344 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)