Select your timezone: Select
Betsoup

Τουλούζ v Λυών

10/29 18:00
Added 2016/10/29 13:18 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Τουλούζ v Λυών (Αποδόσεις Αγώνα) @2.650 6/10 -6.00

Tουλούζ – Λυών 1 (2.70 απόδοση)

(Άλλαξαν οι αποδόσεις στην διάρκεια του κειμένου)

Θα γίνω κουραστικός, αλλά τι να κάνω, πρέπει να πω κάποια πράγματα για τους νέους παίκτες στοιχήματος. Το σετ αποδόσεων είναι 2.70/3.25/2.65. Αυτό σημαίνει από την πλευρά του μπουκ, ότι οι δύο ομάδες έχουν την ίδια τύχη να κερδίσουν. Πως το κρίνεις αυτό; Από την αγωνιστική τους εικόνα, τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής, στα τελευταία παιχνίδια πως ήταν η εικόνα τους και στο τέλος η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια. Για πάμε να δούμε όλα αυτά και θα κρίνουμε στο τέλος.

Η Τουλούζ, μια ομάδα που τα πάει καλά, στην 4η θέση, εντός έδρας έχει το απόλυτο 4-0-0 (11-3 γκολ), με πολύ καλή συγκομιδή γκολ και στα τελευταία έξι παιχνίδια 4-1-1 με 9-4 γκολ. Αντίθετα η Λυών είναι στην 10η θέση, εκτός έδρας έχει αδυναμίες 1-1-3, ενώ στα τελευταία παιχνίδια έχει 2-1-3, με δύο συνεχόμενες ήττες και τρία παιχνίδια δίχως να βάλει γκολ.
Ωραία τι μας έχει μείνει; Τα μεταξύ τους παιχνίδια. Έχουν παίξει εννιά φορές, με την Τουλούζ να κυριαρχεί 5-3-1, όπου στα έξι παιχνίδια η Λυών δεν έχει βάλει γκολ. Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο, είναι ότι ο προπονητής την Λυών έχει τις λιγότερες νίκες στην ιστορία της ομάδας.

Τα βάζω όλα αυτά κάτω και δίπλα το σετ αποδόσεων και λέω μήπως το 2.65 είναι πολύ φιλικό υπέρ της Λυών; Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι το 2.70 είναι value bet σημείο, αλλά σαν απόδοση, σε συνδυασμό με αυτά που γράψαμε και ότι είναι εντός έδρας αγώνας, νομίζω ότι αξίζει να την εμπιστευτούμε. Μόνο και μόνο το 4-0-0 εντός έδρας της Τουλούζ, είναι ένα κίνητρο να το στηρίξουμε. Έχω πάει στο συγκεκριμένο γήπεδο, είναι φοβερά υπέροχο, με σκέπαστρο παντού, ωραίος αγωνιστικός χώρος.

Για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε και άλλο την επιλογή μας. Η Τουλούζ δεν είναι η ομάδα που κέρδισε την Παρι και την Μονακό εντός έδρας; Επομένως, γιατί να μην το κάνει και τώρα, που την βοηθάει το timing. To μόνο στοιχείο που μπορεί να σας αποτρέψει από το ποντάρισμα, είναι το ένστικτο σας. Κανένα άλλο στοιχείο νομίζω. Το ξαναγράφω, θέλω από τις αναλύσεις μου, να πάρετε τον τρόπο σκέψης και να βελτιώσετε το πλάνο πονταρίσματος σας. Δεν με ενδιαφέρει αν ποντάρετε αυτά που παίζω, αρκεί να διαβάζετε τα κείμενα μου και να πάρετε, εσείς όσα στοιχεία κρίνεται αναγκαία για εσάς.
Χθες από Γαλλία, έσωσα το διπλό της Τρουά, μεγάλη απόκλιση του διπλού, από τον άσσο. Έληξε 1-1 στο 83 λεπτό. Τι να το κάνω να παίξω έδρα 2.30, όταν η φορμαρισμένη ομάδα την δίνει 3.00 (μετά έπεσε η απόδοση στο 2.85). Παίξαμε σωστά; Ποιος έφαγε τα νύχια του, αυτός που έπαιξε άσο ή αυτός που έπαιξε διπλό; Τα ερωτήματα θέλω να σκεφτείτε καλά, πριν ποντάρετε κάποιο σημείο. (460 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)