Select your timezone: Select
Betsoup

Γκάμπα Οσάκα v Αλμπιρεξ Νιιγκάτα

10/29 08:00
Added 2016/10/29 00:53 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 +6.30

Γκολ και θέαμα

Γκάμπα Οσάκα v Αλμπιρεξ Νιιγκάτα goal-goal & over (2.05 απόδοση)

Όπως έγραψα και στις προηγούμενες αναλύσεις το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας μας χαρίζουν την συγκεκριμένη επιλογή. Η Οσάκα στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει αντίστοιχα over σε όλα τα ματς (12-12 γκολ). Σε δεκαπέντε αγωνιστικές έχει δέκα over, έχει επιθετική φιλοσοφία και τώρα που δεν έχει κάποιο άγχος θέλουμε να μας χαρίσει θέαμα και γκολ φυσικά. Όταν βρίσκει λύσεις σε αντίπαλες κλειστές άμυνες, τώρα που η Νιγκάτα έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα ανοιχτεί να σκοράρει, τι θα κάνει, δεν θα σκοράρει; Αν αναλογιστούμε ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας, αξίζει να απολαύσει ο κόσμος επιθετικό ποδόσφαιρό και γκολ εκατέρωθεν.

Η Νιγκάτα θέλει νίκη οπωσδήποτε. Για να γίνει αυτό μπορεί να μην της αρκεί ούτε το ένα γκολ. Θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο για να είναι κάπως σίγουρη, αφού η Οσάκα βάζει γκολ για πλάκα, αλλά και δέχεται. Το 12-12 γκολ που έχει η γηπεδούχος τα λέει όλα. Επομένως πρέπει να μπει αποφασισμένοι και να ξεχάσει τις εμφανίσεις τελευταία (1-0-5). Ήταν λογικό να απολυθεί ο προπονητής και αυτό μας βολεύει, ώστε να δώσει ένα κίνητρο τους παίκτες να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα. Θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να σκοράρουν. Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος έχει πολλές επιλογές, κυρίως από τα άκρα και όχι από τον άξονα.

Προϊστορία : Η παράδοση είναι υπέρ του γηπεδούχου 4-3-1 με 5 στα 8 goal-goal και over. Επομένως έχουμε ένα έξτρα κίνητρο να επιλέξουμε την επιλογή μας.

Εκτίμηση : To 2.05 λέει την αλήθεια, αν δείτε άλλες αποδόσεις στην συγκεκριμένη επιλογή. Το θεωρούν φαβορί, μας το έχουν αποδείξει οι ομάδες μεταξύ τους, αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα. Η μία παίζει ελεύθερα και προσφέρει γκολ και θέαμα, ο φιλοξενούμενος έχει ανάγκη τους βαθμούς και χωρίς γκολ δεν θα έχει ελπίδα. Επομένως το 2.05 μας αρκεί και θα το στηρίξουμε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)