Select your timezone: Select
Betsoup

Τζουμπίλο Ιβάτα v Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς

10/29 08:00
Added 2016/10/29 00:24 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 2 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα) @2.200 6/10 -6.00

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας

Τζουμπίλο Ιβάτα v Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς : Ουράβα να σκοράρει στα 2 ημίχρονα (2.20 απόδοση)

Τι να πούμε για την Ουράβα, αξίζει 100% την πρώτη θέση, που αν παραμένει θα έχει πλεονέκτημα ενόψει αγώνων για το πρωταθλητή. Επιθετικά βγάζει φωτιές 5-0-1 (15-4 γκολ) και 10 over σε 15 αγώνες. Οι επιθετικοί της είναι σε καλή κατάσταση, αυτό μας αρκεί, φόρμα και ψυχολογία υπέρ μας και έχει να αντιμετωπίσει τον Αβραμ Παπαδόπουλο στην άμυνα του γηπεδούχου. Υπήρχε στο μυαλό μου το διπλό & over, αλλά δεν ξέρω τα κέφια της Ουράβα, γι’ αυτό θα πάω με κάτι πιο σίγουρο, να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Η Τζουμπίλιο Ιβάτα είναι χαμηλά στην βαθμολογία, δύσκολα να ξεκολλήσει από εκεί, αδύναμο ρόστερ, που θα ενισχυθεί με κάποιες επιστροφές. Μια από αυτές είναι ο δικός μας Παπαδόπουλος στην άμυνα, αλλά το ρόστερ της δεν έχει καμία σχέση με τον αντίπαλο. Το καλό είναι ότι βγάζει over, όποιος διστάζει υπάρχει και το goal-goal & over (1.95 απόδοση). Απλά θα παίξουμε ένα άγνωστο για εμάς πρωτάθλημα, να μην ποντάρουμε σε απόδοση κάτω του 2.00. Δεν έχει κερδίσει εντός έδρας στα τελευταία οχτώ ματς. Απλά αυτός που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, στο τέλος κάθε σεζόν αλλάζει πρόσωπο, δείχνει περισσότερο πείσμα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα βγάλει όλα αυτά στο αγωνιστικό χώρο.

Προϊστορία : Μικρή παράδοση υπέρ του φιλοξενούμενου 1-1-3. Απλά για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων έχουμε 6 στα 7 goal-goal και 4 στα 7 over. Η επιλογή δική σας.

Εκτίμηση : Λίγο σας μπέρδεψα, γιατί σας έδωσα πολλές επιλογές. Το σκέφτηκα από πολλές μεριές, δεν νομίζω η καλύτερη ομάδα να θέλει να μην μας δείξει το καλό της πρόσωπο. Μπορεί να σκοράρει, έχει τους παίκτες, έχουν την κατάλληλη φόρμα, περιμένουμε να βάλουμε σε κάθε ημίχρονο ένα γκολ για να αγοράσουμε μια καλή τιμή στο 2.20. (305 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)