Select your timezone: Select
Betsoup

Φλουμινένσε v Βιτόρια

10/29 00:30
Added 2016/10/28 17:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 1 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα) @2.450 6/10 -6.00

Επιτέλους Μαρακανά

Φλουμινένσε v Βιτόρια : Φλουμινένσε να βάλει γκολ στα δύο ημίχρονα (2.45 απόδοση)

Επιτέλους η Φλου θα παίξει στο ιστορικό Μαρακανά. Μόνο αυτό, κάνει τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαιτούμενη δύναμη να κάνει επιτέλους νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς να κερδίσει. Εντός έδρας έχει 8-3-5, δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών, αφού πλέον είναι εκτός εξάδας. Το θετικό είναι ότι κάνει ευκαιρίες, αλλά έχει πρόβλημα εκτέλεσης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το κατάλληλο για να σπάσει το ρόδι, εντός έδρας, μετά από καιρό στο δικό της γήπεδο και μπροστά στο κόσμο. Σίγουρα όταν υπάρχει πανηγυρικός χαρακτήρα, το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό.
Γι’ αυτό και εμείς θα επιλέξουμε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με τον ενθουσιασμό και στο δεύτερο να βάλει ακόμα ένα για να κλειδώνει το αποτέλεσμα που τόσο πολύ το χρειάζεται.

Η Μπαια είναι μια ομάδα που είναι χαμηλά στην βαθμολογία, στην 17η θέση με 35 βαθμούς. Η ψυχολογία της δεν είναι τόσο καλή, αφού στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει χάσει τρία πέναλτι. Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις από την άσπρη βούλα, τότε δεν έχεις ελπίδα ούτε να πάρεις ένα πόντο. Πάντως τελευταία έχει 2-0-4 με πολλά under. Πάντως το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού ο αντίπαλος θέλει την νίκη οπωσδήποτε.

Προϊστορία : Η Βικτόρια Μπαια έχει καλή προϊστορία 14-11-9, κυρίως στα τελευταία τους παιχνίδια δεν χάνει. Χαρακτηριστικό πάντως το over μεταξύ τους, κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε στα γκολ της Φλουμινένσε.

Εκτίμηση : Αν η απόδοση του άσου ήταν 2.00 και πάνω θα το προτιμούσα. Τώρα πάω στο να σκοράρει η Φλου σε κάθε ημίχρονο. Η απόδοση είναι αρκετά υψηλή 2.45. Πάντως έχουμε καλή παράδοση στην συγκεκριμένη επιλογή, αφού έχουμε ευστοχήσει δύο φορές και ελπίζουμε να τριτώσει το καλό. Πάντως στην επιλογή μας βοηθάει και ο αντίπαλος, αφού η Μπαια χάνει από το ημίχρονο, άρα με την τρέλα που θα υπάρχει θα δεχθεί στο α ημίχρονο γκολ, τώρα ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και στο β
ημίχρονο. (329 λέξεις)

Τιps news : Mην ξεχνάτε να κάνετε κοινοποιήσεις τις αναρτήσεις σας στο facebook PrognostikaGr. Διαφημίστε τις αναλύσεις, οι προτάσεις αξίζουν περισσότερο από αυτά που διαβάζουμε σε εφημερίδες και διάφορα site. (32 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)