Select your timezone: Select
Betsoup

Ορλεανς v Τρουά

10/28 21:00
Added 2016/10/28 14:29 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @2.850 6/10 -6.00

Λάθος απόδοση

Ορλεανς v Τρουά 2 (3.00 απόδοση)

Βήμα 1ο – Ψάχνουμε το λάθος της εταιρείας, δηλαδή την απόδοση που πιστεύουμε εμείς ότι έπρεπε να είναι πιο χαμηλή.

Αυτό το ζευγάρι μου αρέσει. Όχι, ότι είναι οι αγαπημένες μου ομάδες, απλά μου δίνετε η ευκαιρία, να μιλήσω για αυτό που αγαπάω. Ποιο είναι; To στοίχημα! Λοιπόν, αγαπημένοι μου φίλοι, έχουμε την Ορλεαν – Τρουά. Ξεχάστε τα ονόματα και βάλτε αποδόσεις 2.30 – 3.00. Ωραία, όταν βλέπεις αυτά τα νούμερα, λες ότι η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι ο γηπεδούχος ή αυτός που έχει το καλύτερο roster. Στην βαθμολογία η Ορλεάν είναι στην 18η θέση με 9 βαθμούς (2-3-7), ενώ η Τρουά στην 4η θέση με 21 βαθμούς (6-3-3). Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μήπως είναι αυτό που λέμε value bet σημείο; Αν βάλουμε στην θέση του μπουκ τον εαυτό μας, πόσο θα δίναμε το διπλό. Εγώ θα το έδινα 3.00 για την Ορλεάν και το 2.45 την Τρουά. Άρα, αφού μου λέει η εταιρεία αγόρασε το με καλύτερη τιμή, γιατί να μην το κάνω. Από εκεί θα ξεκινάτε και φυσικά το επόμενο βήμα είναι να μελετήσετε την ειδησιογραφία.

Βήμα 2ο – Μελετάμε την ειδησιογραφία

Η Ορλεάν έχει πάνω από ένα μήνα να κερδίσει, αλλά το χειρότερο δεν βάζει γκολ (τρία συνεχόμενα παιχνίδι χωρίς γκολ). Αυτό σε συνδυασμό με την βαθμολογία της, έκανε την διοίκηση να μιλήσει αυστηρά στα αποδυτήρια και στους παίκτες, αλλά και στον προπονητή. Αυτό δεν είναι καλό για την επιλογή μας, αφού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένοι, γιατί σε τυχών ήττας θα υπάρξει αλλαγή προπονητή και προστίμου στους παίκτες. Δεν σημαίνει επειδή δεν είναι στα καλά της, πρέπει να κερδίσει. Παίζει και ο αντίπαλος σε έναν αγώνα.

Επομένως για να δούμε την Τρουά. Μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, έχει την ιστορία, έχει τις εμπειρίες, έχει το ρόστερ, αλλά πάνω απ’ όλα έχει την φόρμα για να το κάνει. Το timing που λέμε και όταν βλέπουμε αποδόσεις κοντά στο 3.00, δεν μπορούμε για πιο λόγο να μην την εμπιστευτούμε. Είναι αυτό που λέμε, το ποντάρω και ας το χάσω. Υπάρχει παικτική αξία, θα το στηρίξουμε και στα 90 λεπτά.

Βήμα 3ο – Τελική διαλογή

Εκτίμηση : Αν αναλογιστούμε ότι η Ορλεάν δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε ματς και η Τρουά τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα, όπου στα τρία δεν έχει δεχθεί γκολ. Και όμως είναι αουτσάιντερ ακόμα και τώρα που γράφουμε. (393 λέξεις)

Τips news : Mελετήστε τα βήματα πιο πάνω, ακολουθήστε τα όχι στην συγκεκριμένη μόνο επιλογή, αλλά γενικά στο πλάνο στοιχηματισμού σας και θα δείτε σε βάθος χρόνου θα βγείτε κερδισμένοι.

Η απόδοση άλλαξε στην διάρκεια που γράφουμε, αλλά ακόμα φαβορί είναι ο άσος.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)