Select your timezone: Select
Betsoup

Κορόνα Κιελς v Λέγκια Βαρσοβίας

10/28 21:30
Added 2016/10/28 13:44 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @2.200 6/10 +7.20

Με ανεβασμένη την ψυχολογία

Κορόνα Κιελς v Λέγκια Βαρσοβίας 2 & over 2.5 (2.20 απόδοση)

Η γηπεδούχοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ η φιλοξενούμενη με την μεγάλη νίκη με την πρωτοπόρο Λέχια, ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας, αλλά στο +2 πόντους από την τελευταία θέση. Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει μεγάλος ενδιαφέρον, αφού ο 5ο στην βαθμολογία έχει 18 βαθμούς και ο τελευταίος 14 βαθμούς.

Η Κορόνα όπως είπαμε είναι τελευταία, οι περισσότεροι βαθμοί προήλθαν από τα εντός έδρας ματς, κάτι που θα προσπαθήσει και σήμερα. Σίγουρα η φόρμα της δεν μας βοηθάει για την επιλογή του Over, αφού θέλουμε το γκολ της (1-0-5 με 3-18 γκολ). Το θετικό είναι ότί η άμυνα της είναι χάλια (29 γκολ), αλλά στα τελευταία έξι ματς έχει πέντε over.

Η Λέγκια όπως είπαμε πιο πάνω, έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε την πρωτοπόρο 2-1. Ένα τέτοιο σκορ θέλουμε και σήμερα, για να ευστοχήσουμε στην επιλογή μας. Η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη, αν θέλει να έχει αξία η νίκη της, πρέπει να τις διπλασιάσει με την κακή Κορόνα. Είναι ένα αντίπαλος, που δεν τρομάζει, αλλά επειδή στηρίζετε στην έδρα της θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Γι’ αυτό πιστεύω ότι αν κερδίσει η Λέγκια, θα βάλει δύο γκολ, επειδή η Κορόνα τα δίνει όλα εντός έδρας. Δεν έχει άλλο όπλο, μόνο η έδρα της θα την βοηθήσει για τον στόχο της σωτηρίας.

Προϊστορία : H προϊστορία δεν μπορούμε να πούμε ότι ευνοεί κάποιος, λίγο πολύ έχουν τις ίδιες νίκες 3-1-4.

Εκτίμηση : Πάω με την ψυχολογία της Λέγκια και της φανέλας, αλλά όχι στο αστείο 1.50 του διπλού, αλλά θα το συνδυάσω με το Οver & 2 (2.95 απόδοση), αφού και η Λέγκια στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει πέντε over. Αν δείτε όμως της γενική βαθμολογία φέτος 10 over έχει η Λέγκια και 9 η Κορόνα. Βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις με τα πιο πολλά over. 316 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)