Select your timezone: Select
Betsoup

Ααλεν v FSV Ζβικάου

10/28 20:00
Added 2016/10/28 13:19 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ααλεν (-1) (Χάντικαπ Γκολ) @3.300 6/10 -6.00

Κοινοποιήστε τα κείμενα σας (σελίδα facebook : PrognostikaGr”)

Καλημέρα παικταράδες μου. Χρόνια Πολλά, μια ιστορική μέρα σήμερα 28η Οκτωβρίου. Εμείς τα αρρωστάκια, εδώ να σας κάνουμε παρέα, στο αγαπημένο σας χόμπι και στο μεγαλύτερο διαγωνισμό του κόσμου, σε στοιχηματικό site «prognostika.net” διαγωνισμός Οκτωβρίου. Έχουν μείνει 4 ημέρες. Κοινοποιήστε τα κείμενα σας από την σελίδα στο facebook “PrognostikaGr” και που ξέρετε, μπορεί να έρθει στην παρέα μας κάποιος γνωστός σας, ο οποίος να ποντάρει ένα σκορ με 3000 μονάδες και την τελευταία μέρα του διαγωνισμού να είναι αυτός ο νικητής. Ένας διαγωνισμός που πήρε άλλη τροπή, αφού ο εξαιρετικός tipster vanex (τον έχω εντοπίσει εδώ και καιρό το εξαιρετικό του έργο) έβαλε τρίποντο από τα 10 μέτρα και είναι στην πρώτη θέση. Να τα διαφημίζουμε αυτά, 5.50 απόδοση και όχι 1.80 όπως κάποιοι του χώρου μας που γράφουν σε πρώτες σελίδες εντύπων, λόγω γνωριμιών.

Tips news : Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αποδόσεων😡
Και εμείς εδώ στο prognostika.net, δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό να σας δίνουμε τις μεγαλύτερες αποδόσεις, οι οποίες βασίζονται πάνω σε στοιχεία, συνεχόμενης μελέτης και διορατικότητα από τους καλύτερους tipstes στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Tips stories : .. ο νεαρός Γιωργάκης, ήθελε να βγάλει το κορίτσι του για καφέ, λεφτά δεν είχε! Εκλεισε ραντεβού στις 19:00 και τον λέει ο αδερφός του, αφού δεν έχεις λεφτά. Του απαντάει ο Γιωργάκης, θα παίξω στοίχημα στις 13:00 και στις 15:00 θα έχω 20€. Το έχασε το στοίχημα. Λέει στον αδερφό του πάω να παίξω ένα άλλο στοίχημα στις 16:00 ξεκινάει, στις 18:00 θα πάρω τα λεφτά, στις 19:00 θα βγω με την Ελενίτσα. Τελικά τι έγινε; Δεν πήγε στο ραντεβού και η Ελενίτσα τον άφησε. Συμπέρασμα για τους νέους παίκτες. Μην παίζετε στοίχημα με λεφτά που τα χρειάζεστε, είτε για εσάς, είτε για τα έξοδα σας. Θα ποντάρετε όσα μπορείτε και όχι όσα θέλετε! (305 λέξεις)

Νίκη χωρίς πρόβλημα

Ααλεν v FSV Ζβικάου 1 (-1 γκολ Ααλεν) (3.30 απόδοση)

Η επιλογή μας είναι από το πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας και το ζευγάρι Άαλεν με Ζβικάου. Η Άαλεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία στην 3η θέση με 21 βαθμούς. Δεν έχει ήττα στην έδρα της 2-4-0, προσπαθεί τελευταία να βρει την σταθερότητας της (φόρμα 2-3-1), δεν χάνει, αλλά έχει πολλές ισοπαλίες που θα μπορούσαν να την κάνουν να έχει την πρώτη θέση. Αν αναλογιστούμε ότι έχει μόνο μία ήττα, τότε η Άαλεν θα μας απασχολήσει φέτος και θα την έχουμε από κοντά για ποντάρισμα. Το θετικό είναι ότι σκοράρει σχεδόν πρώτη, απλά πολλές φορές δεν κρατάει το προβάδισμα της.

Η Ζβικάου είναι μια ομάδα που έχει στόχο να μην πέσει κατηγορία, είναι στην προτελευταία θέση με εννιά βαθμούς, αλλά το κακό είναι ότι δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Σίγουρα όσο περνάνε οι αγωνιστικές το άγχος μεγαλώνει, αλλά το πρόβλημα της είναι στην αμυντική της λειτουργία (23 γκολ δέχθηκε σε 12 αγώνες). Δηλαδή δέχεται δύο γκολ σε κάθε αγώνα.
Με λίγα λόγια, αν βάλουμε τα στοιχεία που ειπώθηκαν, η Ζβικάου δέχεται δύο γκολ και επειδή η Άαλεν πιστεύω ότι θα κερδίσει, τότε κατέληξα στην επιλογή του άσου με ένα γκολ υπέρ του φιλοξενουμένου. Η απόδοση είναι αρκετά υψηλή (άνω του 3.00). Για όσους θεωρούν δύσκολη, τότε να ποντάρουν ότι θα βάλει γκολ η Άαλεν και στα δύο ημίχρονα (5.25 απόδοση). Απλά και οι δύο επιλογές έχουν ρίσκο, αλλά αξίζουν για την φορμαρισμένη Άαλεν. Η Ζβικάου αν δείτε ότι στις τελευταίες 4 ήττες έχει σκοράρει μόνο στο τελευταίο της παιχνίδι. Επομένως η φορμαρισμένη Άαλεν, χωρίς ήττα εντός έδρας πώς να μην κερδίσει. Απλά θα έχουμε λίγο αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, αφού θέλουμε νίκη τουλάχιστο με ένα γκολ παραπάνω υπέρ του γηπεδούχου.

Προϊστορία : Δεν υπάρχει αγώνας μεταξύ τους, αφού η Άαλεν είναι μια ομάδα που έπαιζε για αρκετά χρόνια στην Β κατηγορία. (314 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)