Select your timezone: Select
Betsoup

Ζυρίχη v Σεντ Γκάλεν

10/27 21:15
Added 2016/10/27 17:31 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 1 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα) @2.375 6/10 +8.25

Μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση

Ζυρίχη v Σεντ Γκάλεν Ζυρίχη γκολ & στα δύο ημίχρονα (2.40 απόδοση)

Φοβερή πορεία της Ζυρίχη στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, αήττητη 9-3-0 (29-6 γκολ) και τις δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα να αποδείξει όλους πως αξίζει να είναι στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα ο αγώνας κυπέλλου, έχει παράταση και πέναλτι, θα μπορέσει να δώσει το δικαίωμα πρόκρισης αν παίξουν σωστά και με πείσμα. Ο αγώνας είναι εντός έδρας και μην ξεχνάμε ότι η Ζυρίχη είναι ο κάτοχος του τροπαίου. Γιατί όχι, τώρα, που η ψυχολογία είναι υπέρ της.

Αντίπαλο η γνωστή Σεντ Γκάλεν, τελευταία στην βαθμολογία της Α κατηγορίας 3-1-8 (11-21 γκολ). Το πρόβλημα κάνει μπαμ, είναι η αμυντική της λειτουργία, κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Ζυρίχη. Το μυαλό της είναι καθαρά στο πρωτάθλημα, σε καμία περίπτωση το κύπελλο δεν θα απασχολήσει κανέναν αν αποκλειστεί. Πάντως η επιλογή μας θα βασιστεί αλλού, προσπαθώντας να ξεγελάσουμε τον μπουκ.

Η χρονική στιγμή είναι υπέρ του γηπεδούχου, το καλό είναι ότι σκοράρει και αυτό θέλουμε να κάνει σήμερα. Θα μπει δυνατά, σαν μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας και αφού παίζει μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να βάλει γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Κοίταξα για over 2.5 (1.67 απόδοση), αλλά δεν αξίζει. Μετά έλεγα να βάλω και goal-goal & over 2.5 (2.00 απόδοση), αλλά με φοβίζει πως θα κατεβεί η Σεντ Γκάλεν. Βλέποντας και την απόδοση 2.40, θα στηρίξω την επιλογή και ελπίζω ότι θα επαληθευτεί.

Να γνωρίζεται ότι στο ρόστερ της Ζυρίχη έχουν μείνει αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν του υποβιβασμού και σε συνδυασμό με το ταλέντο ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών, έδωσαν άλλη εικόνα στη ν εικόνα της ομάδας.

Αξίζει την πρόκριση, βάση τον δεδομένων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως το σημερινό αγώνα. Πάμε με γκολ, κυρίως του γηπεδούχου. (301 λέξεις)

Τιps news : Στις 16:59 πάτησα το κουμπί για να στείλω το κείμενο για την ανάλυση μου στο Ρωσικό κύπελλο, αλλά δεν πρόλαβα. Επειδή το κείμενο το έχω γράψει, ήταν κρίμα να μην το διαβάσετε. Όποιος νομίζει ότι συμφωνεί, ας στηρίξει την επιλογή μας. Καλό είναι ο χρόνο της μίας ώρας πριν να ανεβαίνει η ανάλυση, να γίνει 45 λεπτά. Είναι κρίμα να γράφουμε την ανάλυση μας και να μην ανεβαίνει για τους αναγνώστες του site. (78 λέξεις)

Γκολ και θέαμα

Ανζί Μακατσκάλα v Ζενίτ goal-goal & over 2.5 (2.45 απόδοση)

Ένας αγώνας, ένα εισιτήριο για το κύπελλο της Ρωσίας. Αν βγει ισοπαλία η κανονική διάρκεια, θα έχουμε παράταση και αν ούτε εκεί βγει νικητής, υπάρχει η επιλογή τον πέναλτι. Στον αγώνα πρωταθλήματος η Ζενίτ κέρδιζε 0-2, αλλά η Ανζί βρήκε τα αποθέματα και γύρισε το ματς στο 2-2. Κάτι τέτοιο ελπίζουμε και σήμερα, ώστε να ευστοχήσουμε στην επιλογή μας. Σίγουρα η Ζενίτ, θέλει να πάρει μια μικρή εκδίκηση για το χαμένο βαθμό και γι’ αυτό νομίζω ότι θα έχει νικητή ο συγκεκριμένος αγώνας και αυτός προς τα δεξιά. Για τους λάτρεις τον σκορ, υποθέτω ότι το 1-2 (3.80 απόδοση) τελικό σκορ έχει ελπίδα. Κάπως χαμηλό το 3.80, άρα και ο μπουκ φοβάται το goal-goal & over 2.5.

H Ζενίτ είναι στην 1η θέση με 7-4-0, με πολύ καλό επιθετικό κονσέρτο με 25 γκολ, η Ανζί πιο προσεκτική εντός έδρας 1-3-1, δεν χάνει εύκολα, αλλά ούτε κερδίζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα πάμε με νίκη της Ζενίτ στο 1.53, αφού ο αγώνας κυπέλλου έχει και το μαξιλαράκι της παράτασης. Πιστεύουμε ότι θα μπουν γκολ, όσο πιο γρήγορα το βάλει η Ανζί τόσο πιο εύκολο θα βγει η επιλογή μας. Πάντως θα δείτε και πιο κάτω ότι από τα πέντε μεταξύ τους τα τέσσερα έληξαν over, αλλά και η Ζενίτ σε οποιαδήποτε θεσμό είναι ομάδα με πολλά over.

Εκτίμηση : Λόγω κυπέλλου θα πάω με ειδικό στοίχημα και όχι κάποιο αποτέλεσμα (κυρίως για ισοπαλία). Περιμένω ένα ωραίο ματς, με γκολ, μπορούν να μας το χαρίσουν, το έχουν κάνει και στο πρωτάθλημα, ελπίζουμε και τώρα. Αν δούμε πως πήγε η εβδομάδα των κυπέλλων, θα διαπιστώσουμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή επαληθεύτηκε αρκετές φορές. Η απόδοση 2.45 είναι μια αξιόλογη και τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων μπορούν να μας το χαρίσουν σχετικά εύκολα. (302 λέξεις)



18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)