Select your timezone: Select
Betsoup

Χέλσινγκμποργκ v Τζουργκάρντεν

10/27 20:00
Added 2016/10/27 16:17 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Χέλσινγκμποργκ v Τζουργκάρντεν (Αποδόσεις Αγώνα) @2.250 6/10 -6.00

Χέλσινγκμποργκ v Τζουργκάρντεν 1 (2.25 απόδοση)

Τιps stories : .. σιγουράκι στο στοίχημα δεν υπάρχει, μόνο οι φόροι και ο θάνατος είναι το σίγουρο στην ζωή (Γ.Παρασκευάς – ο Έλληνας δάσκαλος στο στοίχημα για πολλούς από εμάς) (36 λέξεις)

Από το χθες λόγω της γιορτής μου μιλάω με Σουηδία, αφού έχω συγγενείς εκεί. Μην πάει ο νου σας σαν Έλληνες, για στημένα ή σίγουρα. Για αυτό πιο πάνω έγραψα την σχετική ατάκα του δασκάλου μας. Απλά προσπαθώ από συνομιλίες να αφουγκραστώ το κλίμα στην Σουηδία. Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Μια ματιά στην βαθμολογία και στις υπόλοιπες αγωνιστικές θα καταλάβετε ότι η Χέλσινγκμποργκ δεν έχει περιθώρια γκέλας, κυρίως εντός έδρας. Ευτυχώς υπάρχει και το μαξιλαράκι τον play-out, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθεί εκεί. Πρέπει να είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η φόρμα, μαύρα χάλια, 1-1-4 (3-7 γκολ). Γνωρίζουμε όλοι, ότι όταν μια ομάδα παίζει την σωτηρία της, γυαλίζει περισσότερο το μάτι της από μια ομάδα που πάει να βγει Ευρώπη. Εκεί στηρίζουμε την επιλογή και όχι μόνο.

Ο προπονητής της Χέλσινγκμποργκ έκανε καριέρα στην Τζουργκάντεν, έχει καλές σχέσεις, αγαπητός, αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για μια επιλογή στοιχήματος. Αυτές οι λογικές είναι οι λεγόμενες μπακαλίστικες. Απλά το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, ότι δεν θα σκυλιάσουν για κάποια εκδίκηση.

Η Τζουργκάντεν φαίνεται ότι παίζει χωρίς άγχος, ελεύθερα, έχει 3 νίκες και 3 ήττες σε 6 αγώνες, βάζει – τρώει γκολ με την ίδια ευκολία (11-13 γκολ). Πάντως για τους λάτρεις των ιδικών στοιχημάτων, τα τελευταία της ματς τα φέρνει goal-goal & over. Θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές, λόγω απουσιών, αλλά έτσι και αλλιώς κάνει διαφορετική σύνδεση τελευταία, ενόψει νέας χρονιάς.

Προϊστορία : Αρκετά πλούσια προϊστορία για τις δύο ομάδες, 6-5-5, με τα μισά να έχουν βγει goal-goal.

Εκτίμηση : Φυσικά μελέτησα και τα υπόλοιπα ματς της Σουηδίας και έκρινα ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει περισσότερη τύχη απ’ όλα. Η απόδοση βασίζεται ότι είναι τελευταίες αγωνιστικές, γιατί για μια ομάδα που έχει μία νίκη σε έξι αγώνες το 2.10 δεν λέει καθόλου την αλήθεια. Μας βοηθάει στην επιλογή η χθεσινή νίκη της Γκέλφε που είναι στο -2 βαθμούς από την Χέλσινγκμποργκ. (322 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)