Select your timezone: Select
Betsoup

Βάασλαντ-Μπέβερεν v Μουσκρόν Πέρουβελτζ

10/27 21:30
Added 2016/10/27 15:41 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Βάασλαντ-Μπέβερεν v Μουσκρόν Πέρουβελτζ (Αποδόσεις Αγώνα) @2.000 6/10 -6.00

Η τρίτη περίοδο έκρινε το αποτέλεσμα

Καλημέρα παικταράδες μου. Δεν μπορέσαμε χθες να ανατρέψουμε την κατάσταση με τους αγώνες μπάσκετ, αφού αστοχήσαμε και στις δύο επιλογές. Η τρίτη περίοδος για τους Μάτζικ ήταν καταστροφική (16-30), ενώ οι υπόλοιπες ήταν ελεγχόμενες και καλύτερη υπέρ του γηπεδούχου. Το ίδιο άτυχη ήταν η Μινεσότα αφού ήταν πάνω στο σκορ στις δύο πρώτες περιόδους (29-32,21-27,26-16,26-23). Με λίγα λόγια οι τρίτες περίοδοι έκριναν τις επιλογές μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαβάσαμε καλά τους αγώνες. Θα τις εμπιστευτούμε και στους επόμενους αγώνες, αρκεί να αξίζει η τιμή που θέλουμε να αγοράσουμε.

Αυτή την στιγμή έχουμε 5 στα 14 εύστοχα (36% ποσοστό επιτυχίας), ενώ αν ευστοχούσαμε θα κάναμε την ανατροπή με 7 στα 14 και κάβα στο +2310 μονάδες. Αυτός ήταν ο στόχος σε τρεις μέρες να είχαμε θετική κάβα. Τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε, γιατί αν το καταλάβει ο μπουκ, το παιχνίδι θα πάει αντίστροφα προς εμάς. Όταν λέω φόβο, ένας έμπειρος μπορεί να το καταλάβει από τις επιλογές μου. Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζω πονταρίσματος, απλά χρειάζεται υπομονή και μελέτη.

Τιps news : Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού σε τρεις μέρες μπορέσαμε – τε να έχουμε 660 total views. Έχουμε δουλειά ακόμα, ο χρόνος είναι μπροστά μας.

Τips Adverts : Στο facebook του site Prognostika Gr γίνονται αναρτήσεις από τα κείμενα του κάθε tipster. Καλό είναι να τα κάνετε κοινοποίηση, για να μπορούν και οι φίλοι σας να τα διαβάζουν, θα ανεβαίνει η ψυχολογία σας και θα έχετε περισσότερη όρεξη να γράφετε πιο πολλά κείμενα. Φυσικά θα βοηθήσετε το site prognostika.net να έρθουν πιο πολύ tipsters, ώστε να μεγαλώσει η παρέα και ο ανταγωνισμός θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πονταρίσματα σας. (282 λέξεις)

Stop στην κατρακύλα

Βάασλαντ Μπέβερεν v Μουσκρόν Πέρουβελτζ 1 (2.00 απόδοση)
Δύο ομάδες χαμηλά στην βαθμολογία, η Μπέβερεν τελευταία με 9 βαθμούς, ενώ η Μουσκρον προτελευταία με 10 βαθμούς (φυσικά υπάρχουν και άλλες ομάδες μαζί τους με την ίδια βαθμολογική συγκομιδή). Το σετ αποδόσεων δεν λέει σε καμία περίπτωση την αλήθεια 2.00 ο άσος – 3.50 το διπλό. Παίρνω την ευθύνη της επιλογής μου, το γνωρίζω εξ αρχής, δεν συμφωνεί με την λογική μου στο στοίχημα. Όμως είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια που βλέπουμε, που μερικές περιπτώσεις βάζουμε και άλλα στοιχεία στις επιλογές μας. Το στοίχημα είναι απόδοση, φόρμα, ένστικτο και εμείς στο συγκεκριμένο ζευγάρι θα κρατήσουμε το τελευταίο. Θα πάμε με το ένστικτο, αφού η Μπέβερεν μετά την πεντάρα από την Σταντράρ και ο βυθισμός της στο πάτο της βαθμολογίας, θα πρέπει να τους ταρακουνήσει και να δούμε άλλο πρόσωπο σήμερα. Ο αντίπαλος είναι ιδανικός, έχει τους ίδιους στόχους, να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας και η φόρμα του δεν είναι στα καλύτερα του.

Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά η φόρμα τους δεν είναι τόσο χάλια. Έχουν και οι δύο ομάδες από 2-1-3 (με 7-13 γκολ & 10-14 γκολ αντίστοιχα). Βλέπουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα του, κουτσά στραβά βάζουν γκολ και μπορεί για τους πιο συντηρητικούς να διαλέξετε το goal-goal (1.67) και για τους πιο τολμηρούς goal-goal & over (2.10 απόδοση)

Προϊστορία : Καθαρή υπεροχή του γηπεδούχου με 2-1-0. Για τους λάτρεις τον over στα μεταξύ τους έχουν δύο over και σύνολο τερμάτων 6-4 γκολ.

Εκτίμηση : Το ξέρω δεν είναι σωστή η επιλογή βάση απόδοσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τύχη ο άσος. Θα πάω με το ένστικτο, καθαρά και μόνο, πρέπει να αλλάξει το κλίμα η Μπέβερεν και αν δεν το κάνει τώρα, με δυσκολότερους αντιπάλους τι να περιμένουμε. (301 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)