Select your timezone: Select
Betsoup

Μέμφις Γκρίζλις v Μινεσότα Τίμπεργουλβς

10/27 03:00
Added 2016/10/27 00:51 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Μινεσότα Τίμπεργουλβς (+2) (Αποδόσεις Χάντικαπ) @1.950 6/10 -6.00

Υπερβολικές οι αποδόσεις για Μινεσότα

Μέμφις Γκρίζλις v Μινεσότα Τίμπεργουλβς / Μινεσότα +2 πόντους (1.95 απόδοση)

Συνεχίζουμε τις αναλύσεις μας με αγώνες ΝΒΑ και έχουμε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι τους Γκρίζλις και Μινεσότα. Η Μινεσότα είναι ένα από νεανικότατα ρόστερ του ΝΒΑ, το οποίο πέρσι είχε μέσο όρο πόντων άνω τον 100 (συγκεκριμένα 106 πόντους) και φέτος η διοίκηση έριξε το βάρος να δημιουργηθεί ένα σύνολο με σκληρή άμυνα. Καλή η επίθεση, αλλά για να παίρνεις νίκες χρειάζεται και άμυνα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν έχουν αίσθηση πίεσης, παίζουν το μπάσκετ που τους αρέσει και δεν θα φοβηθούν την έδρα τον Γκρίζλις. Φυσικά θέλουμε να δούμε αν επηρεαστεί η αμυντική της λειτουργία στο πόσους πόντους θα βάζουν σε κάθε ματς.

Ο γηπεδούχος με προπονητή τον Fizdale θα ρίξει το βάρος της στην ομαδική δουλειά, στην σωστή και γρήγορη μεταφοράς την μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και στο να σκοράρουν πολύ και διαφορετικοί παίκτες. Για να κρατήσουν τον Μαικλ Κόνλει έδωσαν 30 εκ. δολάρια το χρόνο. Ένα νούμερο που έχουν πάρει παλιότερα ο Μαικλ Τζόρνταν και ο Κόμπι Μπραιαντ. Το γράφω αυτό για να δώσω το βάρος την ομάδα σε αυτόν τον παίκτη. Στο σημερινό αγώνα θα κατεβούν με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως το αστέρι του Πάρσονς, αλλά και ο Ραιτ ο οποίος είναι υπεύθυνος για την σωστή κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης θα λείψουν τα βασικά γκαρντ Κάρτερ, Άλεν και Μπόλτγουιν.

Εκτίμηση : Δεν το κρύβω ότι μέχρι τελευταία στιγμή ήθελα να ποντάρω στην απλή νίκη της Μινεσότα στο 2.10, αλλά επειδή θέλω να τους δω με τα μάτια μου, θα πάρω το μαξιλαράκι χάντικαπ + 2 πόντους για την Μινεσότα. Όποιος θέλει να ρισκάρει σε μια απόδοση άνω του 2.00 αξίζει το ρίσκο στο νεανικό σύνολο, που θα πάει χωρίς φόβο να παίξει το επιθετικό της Μπάσκετ. Είμαι περίεργος να δω την βελτίωση της Μινεσότα στο αμυντικό κομμάτι. (310 λέξεις)

Tips news : Τις τελευταίες επτά σεζόν, ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ ήταν ο Κόμπι Μπραιαντ. Την θέση του Black Mamba θα πάρει ο Λεμπρόν Τζειμς, που υπέγραψε νέα συμφωνία με τους Cleveland Cavaliers και έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο αθλητής με τον καλύτερο μισθό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)