Select your timezone: Select
Betsoup

Ορλάντο Μάτζικ v Μαϊάμι Χιτ

10/27 02:00
Added 2016/10/27 00:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ορλάντο Μάτζικ (-4) (Αποδόσεις Χάντικαπ) @1.950 6/10 -6.00

Νέο ξεκίνημα για τους Μάτζικ

Ορλάντο Μάτζικ v Μαϊάμι Χιτ Μάτζικ -4 πόντους (1.95 απόδοση)

Για πρώτη φορά στις αναλύσεις μας θα διαβάσετε για ζευγάρι από το ΝΒΑ και γενικά της πορτοκαλί θεάς. Μελετήσαμε τις ειδησεογραφίες, μιλήσαμε με ανθρώπους του χώρου, με άτομα που ταξιδεύουν τουλάχιστον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να δουν αγώνα ΝΒΑ και εμείς είμαστε στο μεγαλύτερο site προγνωστικών prognostika.net να σας δώσουμε τις επιλογές μας.

Δεν ζητάω επιείκεια, θέλω να με κρίνεται κανονικά, αυστηρά από την αρχή του νέου εγχειρήματος μας σαν στήλη.

Το Ορλάντο Μάτζικ όπως ξέρετε, έχει να συμμετέχει σε αγώνες play-off τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Αυτό και μόνο έκανε τους επενδυτές της να πεισμώσουν, να οριοθετήσουν νέο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα τους φέρει σαν πρώτη φάση την συμμετοχή τους στα play-off, αλλά και την τοποθέτηση σε μια καλή θέση στο τέλος της χρονιάς. Νέος προπονητής ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος θα δουλέψει με νεανικό σύνολο για να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν θέσει. Το θετικό, το οποίο μας έδωσε το κίνητρο να επιλέξουμε την σημερινή μας επιλογή, είναι ότι ο βασικός κορμός έχει μείνει και επιπλέον ενισχύθηκε στου ψηλούς κάτω από την ρακέτα. Το σύνολο του Βόγκελ δεν έχει προβλήματα, κατεβαίνει και έχει στόχο την πρώτη της νίκη εντός έδρας.

Το Μαϊάμι απεναντίας έκανε το ακριβώς αντίετο, το λεγόμενο restart και γνωρίζουν οι πάντες ότι φέτος θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Αυτό το λέμε γιατί αποχώρησαν ο Wade, Bosh (τα λεγόμενα αστέρια), αλλά και οι παλιοσειρές με τεράστια εμπειρία Deng, Green, Johsnon. Ήρθαν για την ομάδα του Μαϊάμι νεαροί παίκτες, με ταλέντο, αλλά από πιο κάτω ράφι, πιο χαμηλή ποιότητας παικτών. Υπάρχουν κάποιοι έμπειροι, πάνω σε αυτούς θα προσπαθήσει να ανακατέψει το ρόστερ της ο κοουτς.
Εκτίμηση : Θα ποντάρουμε στο νέο ξεκίνημα του Ορλάντο Μάτζικ, στον ενθουσιασμό και ότι περιμένουν πως και πως την φετινή σεζόν. Για να μπορέσουμε να αγοράσουμε καλύτερη τιμή από την απλή νίκη 1.53, θα ρισκάρουμε στο χάντικαπ -4 πόντους για τους Ορλάντο. Σίγουρα η επιλογή μας βασίζεται στο μεταβατικό στάδιο του Μαϊάμι. (335 λέξεις)

Tips news : Το στοίχημα είναι μια επένδυση χρημάτων σε ένα χρονικό διάστημα που ορίζει ο παίκτης του στοιχήματος. Το άθλημα το οποίο διαλέγει, είναι αυτό που θα τον δώσει το δικαίωμα να αγοράσει μια τιμή, που ο ίδιος ορίζει ότι έπρεπε να είναι σε χαμηλότερη τιμή (είτε είναι Ποδόσφαιρο, είτε Μπάσκετ, είτε Τένις κ.λ.π) .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)