Select your timezone: Select
Betsoup

Τόσνο v Διναμό Μόσχας

10/26 19:00
Added 2016/10/26 12:18 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Τόσνο (Η Ισοπαλία Δεν Παίζει) @2.100 6/10 +6.60

Πάμε με την έδρα
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντας και φυσικά στην αφεντιά μου (Δημήτρης). Λόγω ημέρας σήμερα θα γράψω το πρωί και μετά το επόμενο κείμενο για τα αυριανά ματς. Για να δούμε τι έχουμε κάνει βάση πλάνου (βλέπε πρώτο κείμενο ανάλυση), έχουμε ποντάρει εννιά σημεία και η κάβα μας στο - 6.240 μονάδες. Αυτό τι σημαίνει για να μπορέσουμε να φθάσουμε στο μηδέν στην πρώτη δεκάδα πονταρισμάτων θέλουμε να ευστοχήσουμε σε απόδοση 2.08 (6.240 : 3000 μονάδες = 2.08). Επομένως με 4 στα 10 εύστοχα σημεία (40% ποσοστό ευστοχίας), αν πιάσουμε το σημερινό σημείο, δεν θα χάνουμε και θα τον έχουμε τον μπουκ με την αγωνία. Εμείς ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος του μήνα, δεν ανησυχώ, δεν φοβάμαι, δεν αλλάζω τον τρόπο παιχνιδιού σε σημεία κάτω του 1.80, απλά θα περιμένουμε λίγες ημέρες μέχρι να φθάσουμε στο συν. Όσον αφορά τον διαγωνισμό, το ξέρετε το έργο, μόλις φθάσουμε στην 2η θέση θα ψάχνουν τα κείμενα μου, για να με τιμωρήσουν με αφαίρεση μονάδων. Ο Νοέμβριος πλησιάζει, αν με αφήσετε, θα δούμε σε 30 ημέρες τι έχω να κάνω εγώ και η στήλη μου. Για να γυρίσουμε στα δικά μου (όταν σε αδικούν δεν μπορείς να μην μιλάς), ψάχνουμε να βρούμε απόδοση στο 2.08, για να ξεκινήσουμε αύριο την νέα μας δεκάδα πονταρισμάτων. (210 λέξεις)
Τόσνο v Διναμό Μόσχας 1 (2.10 απόδοση)
Αγώνας κυπέλλου και στην Ρωσία, όπως σε κάθε χώρα (σχεδόν) αυτή την εβδομάδα. Διαλέγουμε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι από την Β Ρωσίας Τόσνο και Διναμό Μόσχας. Στο πρωτάθλημα μην ξεχνάτε ο αγώνας έληξε 1-0, υπέρ του γηπεδούχου, γεγονός που περιμένουμε σήμερα για να ευστοχήσουμε στην επιλογή μας. Λόγω κυπέλλου, παράτασης και πέναλτι (αν χρειαστεί), επιλέγουμε 1 (DN😎, ώστε αν βγει ισοπαλία να μην χάσουμε τις 3000 μονάδες που θα ποντάρουμε. Για να δούμε τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων. Η Τόνσο έχει αποκτήσει φόρμα στο πρωτάθλημα, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην κορυφή (- 2 βαθμούς) από την πρωτοπόρο Διναμό Μόσχας. Αυτό την κάνει να έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία και αν αναλογιστούμε ότι την κέρδισε στο πρωτάθλημα (1-0 τελικό σκορ), σε συνδυασμό με μια πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, κάνει το κίνητρο στις τάξεις της Τόνσο να φαντάζει πολύ ισχυρό.
Αντίθετα η πρωτοπόρο Διναμό Μόσχας, στα τελευταία ματς δεν τα πάει καλά, έχει το ακριβώς αντίστοιχο από το αντίπαλο της, τρία ματς χωρίς νίκη. Ο βασικό στόχος είναι η πρωτιά στο πρωτάθλημα, πρέπει να συγκεντρωθεί και να κάνει ένα restart. To κύπελλο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μοιάζει με πολυτέλεια, απλά μια πιθανή πρόκριση, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, θα είναι μια τονωτική ένεση για την συνέχεια.
Βάση ειδήσεων βλέπουμε ένα άγχος στις τάξεις της Διναμό Μόσχας, ήδη έχουν κάνει δηλώσεις για την διαιτησία, να παίξει σωστά, αυτό πάντα το κάνει κάποιος που νιώθει αδύναμος. Ξέρουν καλά στην Διναμό ότι αν ξαναχάσουν, θα χάσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μια ομάδα για να διεκδικήσει την πρώτη θέση.
Στοιχηματικά όπως βλέπουμε έχει αξία ο άσος (3.10 απόδοση), απλά λόγω ενός ισχυρού αντιπάλου, όπως η Διναμό Μόσχας, λόγω του θεσμού, αν βάλουμε και την εκδίκηση που θέλουν να πάρουν για την ήττα του πρωταθλήματος θα διαλέξω την νίκη, με ένα μίνι μπόνους αν βγει ισοπαλία να πάρουμε το ποντάρισμα μας πίσω. (324 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)