Select your timezone: Select
Betsoup

Έργκριτε v ΙΚ Φρέι

10/25 20:00
Added 2016/10/25 16:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 1 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα) @2.666 6/10 +10.00

Νίκη σωτηρίας

Έργκριτε v ΙΚ Φρέι (Εργίτε να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα 2.65 απόδοση)

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από το πρωτάθλημα Β Σουηδίας και το ζευγάρι Έργκιτε εναντίο Φρέι. Έχουν μείνει δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, με την Ασιρίσκα (25 βαθμούς) και Ανγκελχολμς (20 βαθμούς) να είναι στις δύο τελευταίες θέσης που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό, ενώ στις θέσεις μπαράζ είναι η Συριάνσκα (28 βαθμούς) και Λιουνγκσκίλε (26 βαθμούς). Η Έργκριτε είναι η επόμενη στην 12η θέση με 30 βαθμούς. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει με τις δύο τελευταίες (εκτός έδρας με Άνγκελχολμς και εντός έδρας τελευταία αγωνιστική με Ασιρίσκα). Επομένως σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει να ξεφύγει στο +5 από τις θέσεις μπαράζ. Η φόρμα της δεν είναι τόσο καλή, στα τελευταία τρία ματς έχει δεχθεί εννιά γκολ, ενώ έβαλε μόνο ένα.
Ο αντίπαλος Φρέι έχει σωθεί και τα επόμενα ματς είναι κάτι σαν μίνι αξιολόγηση του υλικού της ομάδας για να είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής κάνεις αλλαγές προσώπων και συστημάτων, γεγονός που θα το δούμε και σήμερα. Πάντως η φετινή πορεία είναι χαραγμένη με την ομάδα που φέρνει πολλές ισοπαλίες, κυρίως εκτός έδρας (1-7-5).
Επειδή εδώ μιλάμε για στοίχημα και προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη τιμή, ο άσος στο 1.70 το θεωρούμε αρκετά χαμηλό για μια ομάδα με τρεις ήττες και συγκομιδή 1-9 γκολ. Θα ρισκάρουμε σε μια επιλογή που Έργκιτε έχει να το κάνει από την 20η αγωνιστική με αντίπαλο την Λιούνγκσκιλε (1-0 ημίχρονο και 3-1 τελικό). Το κίνητρο είναι η απόδοση στο 2.65 και στην ενέργεια που πρέπει να βγάλει από το πρώτο λεπτό, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα. Κοίταξα για over ή under, αλλά δεν θέλω να μπλέξω, αφού η γηπεδούχος φέρνει αρκετά over τελευταία, ενώ η φιλοξενούμενη πολλά Under. H προϊστορία φτωχή, αφού έπαιξαν φέτος μόνο με το σκορ να λήγει 1-2 υπέρ της Φρει. (310 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)