Select your timezone: Select
Betsoup

Αβελίνο v Τερνάνα

10/25 21:30
Added 2016/10/25 15:14 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αβελίνο v Τερνάνα (Αποδόσεις Αγώνα) @110 6/10 +6.60

Εξάποντο παιχνίδι

Καλημέρα παικταράδες μου. Χθες η μέρα δεν πήγε καλά, με ένα εύστοχο (2.15 απόδοση) και τρία άστοχα σημεία. Πήραμε πίσω το 54% του πονταρίσματος, αλλά ο στόχος είναι τουλάχιστον το 80% να πηγαίνει στην τσέπη μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα δεκάδες e-mail που μου στέλνετε, αλλά να γνωρίζετε ότι όλοι οι tipsters δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, γράφουν φοβερές αναλύσεις, δεν περιμένουν να έρθει η Τρίτη ή Παρασκευή να βγουν οι εφημερίδες, αλλά μελετάνε καθημερινά για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν ευλογούμαι τα γένια μας, αλλά ο πρώτος στην βαθμολογία του διαγωνισμού Οκτωβρίου χρήστης lord111975 πρότεινε την Κυριακή τελικό σκορ Ρόμα – Παλέρμο 4-1 (6.00 απόδοση) και εσείς μπορέσατε και το διαβάσατε από το site prognostika.net. Το πρώτο μας ποντάρισμα σήμερα δεν στέφθηκε με επιτυχία, στον αγώνα κυπέλλου στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αλλά ο δρόμος είναι μεγάλος μέχρι το βράδυ. (141 λέξεις)

Αβελίνο – Τερνάνα 1 (2.15 απόδοση)

Δύο ομάδες που προσπαθούν να ξεκολλήσουν από την χαμηλή βαθμολογία τους, με την Αβελίνο στην 21η θέση με 9 βαθμούς και η Τερνάνα στην 19η θέση με 9 βαθμούς και αυτή. Η Αβελίνο κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, παίζει καλύτερα και αυτό το απέδειξε με τις δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα της. Σίγουρα όταν μια ομάδα θέλει να σωθεί, δεν έχει περιθώρια γκέλα κυρίως εντός έδρας. Το έχει καταλάβει αυτό και σήμερα τις δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το τρία στα τρία (για εντός έδρας) και να κερδίσει έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή το λεγόμενο εξάποντο παιχνίδι όπως λέει και ο τίτλος μας. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει 2-1-3 (4-7 γκολ).
Για να δούμε όμως και τον αντίπαλο, γιατί σημασία δεν έχει μόνο να επιλέξουμε την ομάδα που θέλουμε να κερδίσει, αλλά και την κατάσταση του αντιπάλου. Η Τερνάνα είναι μια ομάδα με πολλές ισοπαλίες (1-6-3), αυτό σημαίνει ότι βαδίζει σε μια λεπτή κλωστή. Αν οι ισοπαλίες προέρχονται από εμφανίσει που μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς ή αν ήταν να χάσει, αλλά στο τέλος έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως αφού έχει τρεις ήττες σημαίνει κάτι αυτό, αφού η δεύτερη της βαθμολογίας Τσιταντέλα έχει τέσσερις ήττες. Το ξεκαθαρίζω δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και η απόδοση 2.15 δεν λέει την αλήθεια. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι στο live betting (βλέπε σχετικό άρθρο στο blog του site με αρθρογράφο τον Άρη Γεωργιάδη «Η τέχνη του Live betting), για να μπορέσετε να αγοράσετε υψηλότερη τιμή.
Οι αγώνες της Αβελίνο με την Τερνάνα είναι σφικτοί, με πολλά under και μην ξεχνάτε ότι προπονητής της Αβελίνο διατέλεσε στον πάγκο της Τερνάνα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, απλά λόγω της σημασία της βαθμολογική πιστεύω για τους λάτρεις τον σκορ (1-0 ή 0-1). Για τους πιο συντηρητικούς η επιλογή 0-1 γκολ (2.95 απόδοση) αξίζει μια τουφεκιά. (317 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)